Bdp Whiteswan aşırı yoğun çok hastası var randevu bulmakta bile zorlanıyordum o yüzden yakın arkadaşı olan sadık hocayla devam ettik ama doğuma ikisi girecek
Dilek3535 Bdp bende can hastanesi irfan beye gidiyordum hem randevu bulamadığım hemde ücretleri uçtuğu için Allah nasip ederse afyonda yapmaya karar verdim doğumu ailem orda ve doktor çok iyi afyonda epidural dahil 2500 TL ye kontrol 65 TL ve özel hastane🙏
Gldrn35 Nurse_gebe bendr ayni sekilde. Whiteswan ben irfan beye gidiyorum 37. Haftam. Ikili teste 500 tl vermistik.
Nurse_gebe Whiteswan çok zaman geçti canım 25 ağustosta yaptırmışım 335 tl vermişim şimdi ödeme kayıtlarına baktımda. Belki artmıştır fiyatı.
fulakinci Bdp ben Cenk beye gidiyorum şebnem hanımla başlamıştım ama ayrılınca cenk beyi önerdi ona geçtik 🙂
fulakinci Asel6 ben gayet memnunum doktorumdan ilgili bir doktor. Hastanede güzel ama fiyatlar biraz pahalı tabi. Ne yapalım kızımız için herşey 🥰
Tgb3525 Bdp Merhaba. Sadık beyden memnunsunuz anladığım kadarıyla. Bende doktor değiştirmek ve Sadik beye gecis yapmak istiyorum. Mesela muayene nasil ilerliyor ,hamilelik boyunca takviye verdi mi. Birde detayli ultrasonu kendisi mi giriyor.
Gldrn35 Elidamla35 epidural vebisitme testi dahil 4750 oldu. Aslinda cok bir fark yok epiduralli olunca 4750 olacakti simdk icine test ve epidural dahil etmisler.
Bdp Gldrn35 Asiri yogun randevu bulamiyorum. Cok hastasi oldugu icin istee istemez hastasina ayiracagi vakitte kisitli oluyor o yuzden degistirdim ama ameliyatima o da gelecek