Elidamla35 Bdp selam canım ne zaman sormuştunuz ücreti biz geçen hafta sorduğumuzda herhangi bir artış yok denildi dün kontrolümüz vardı ama oda bosdu soramadık ?
fulakinci Bdp bizede 4250 epiduralli olursa 4750 demişlerdi. Hatta bu fiyatlara zam gelcek dediler. Nasıl oluyor anlamadım. Herkese farklı fiyat mi veriyorlarkiii 🤔
Ebrukarayali Duyqubcaru normal sezeryan farketmiyor mu ? Ben de oraya gidiyorum da hiç fiyat bilgisi almadm
Elidamla35 Bdp yani iyice saçmaladılar böyle saçmalık olmaz gerçekten biz sordugumuzda işitme testi dahil değildi 4250 epidural olursa 4750 olur dendi epiduralli fiyatı be kadar olmus peki şuan geçen sene nisan gebesiyim iki zam geçirdim böyle saçma bi uygulama görülmedi ya
Bdp Elidamla35 yukselecegini biliyordum da bu kadar beklemiyorduk bi de isitme testini orda yaptirmak istemiyorduk cihazlari eski diye resmen doktorum var diye su an orda kaldim
Gldrn35 Elidamla35 epidural vebisitme testi dahil 4750 oldu. Aslinda cok bir fark yok epiduralli olunca 4750 olacakti simdk icine test ve epidural dahil etmisler.
fulakinci Bdp ben Cenk beye gidiyorum şebnem hanımla başlamıştım ama ayrılınca cenk beyi önerdi ona geçtik 🙂
Tgb3525 Bdp Merhaba. Sadık beyden memnunsunuz anladığım kadarıyla. Bende doktor değiştirmek ve Sadik beye gecis yapmak istiyorum. Mesela muayene nasil ilerliyor ,hamilelik boyunca takviye verdi mi. Birde detayli ultrasonu kendisi mi giriyor.
Bdp Whiteswan aşırı yoğun çok hastası var randevu bulmakta bile zorlanıyordum o yüzden yakın arkadaşı olan sadık hocayla devam ettik ama doğuma ikisi girecek