Fatosumum HamisMervis bende yanıyorum resmen ankaranın ayazında kışın mont giymem o derece 😂😂 bi de çok sıcağa da alışmasın istiyorum yoksa bağışıklık sistemleri gelişmiyo çok çabuk hastalanıyolar 😢 bizimde ağustos sonu eylül başı inşallah 😊
Fatosumum bebisiminannesi en iyisi uzun kollu biraz daha almak sanırım en azından giysede giymesede bulunsun 😊
Mesude26 Fatosumum valla canım benim 10 tane var bi beş tane daha almayı düşünüyorum sonuçta durmadan kusucak sürekli üstünü değiştircez 1 2 tanenin yeteceğini sanmıyorum
Fatosumum Mesude26 bizimde vardır 10 tane falanda uzun kollu 1-2 tane diğerleri çok fazla ama uzun kolluda alıcamm 😊
kbra97melegi Melikek canim bende daha yeni geldim sayilir eylulde buralarin havasi ne kadar soguk olabilir ki ona gore listemi hazirliyim kissa kolluya mi agrilik vermeliyim uzunami 10 eylülde dogum olcak
Melikek kbra97melegi geçen yıl çok soğuk olmadı. Ama genel olarak soğuk bi şehir burasi o yuzden genişlerimize eylülde kısa ve ince giydirebileceğimizi sanmıyorum canım