Gull_94 didemblr yenıdoganda eldven be gıydırgmz ayaklı zbın veya cooraplarnda mutlka ıclerını kontrl edın ıpler kalablıo parmklarına dolanıyo sonra bıkac kısı ysamaıtı bunu 🙏🏻😇
didemblr Ortmenanne16 sağ ol canım bn de kategori kategori yikamayi düşünüyorm kıyafetler nevresim battaniyesi vs ayrı ayrı😊
didemblr Buketkucuk ben de tam tersi saniyrdmm ama ilk bı 30 da yıkar utulermm sonrasına Allah kerim insllah ya 😆🙈
Somersmom didemblr hep 40la yıkadım. Oğlum 2 yaşında . Çekme vs olmuyor zaten (yani bizimkilerde hiç olmadı ) 60la yıkadığım günler de oldu leke varsa
didemblr Somersmom evet ya 30 ya 40 ile yikayacagm ilk yıkamada kullanmaya başladıktan snra da duruma göre yüksekte yikayablirim teşekkür ederim 🙋🏻♀️
Somersmom didemblr hep 40la yıkadım. Oğlum 2 yaşında . Çekme vs olmuyor zaten (yani bizimkilerde hiç olmadı ) 60la yıkadığım günler de oldu leke varsa
Somersmom hep 40la yıkadım. Oğlum 2 yaşında . Çekme vs olmuyor zaten (yani bizimkilerde hiç olmadı ) 60la yıkadığım günler de oldu leke varsa didemblr