Tosbik_ Hamileyken çiğ ete dokunmayın bebeğinizde leke olur hurafesi ne kadar doğru hiç kırmızı ete dokunmadım ama tavuk etine hep dokunurum yemek yaparken, tavuk etini duyan oldu mu hiç
Kmndas Tosbik_ canım dokunduktan sonra elini iyice yıka ağzına falan getirme elini sıkıntı olmaz iyice pişmesi gerekiyor özellikle tavuğun çok sıkıntılı tavuk
Tosbik_ Happylif3 o daha saçma o zaman kırmızı et beyaz et hiç birini yememeliyiz canım hafta da bi gün kırmızı et bi gün tavuk bi günde balık yenilmesi gerekiyo
Mavi87 Tosbik_ bebekte oluşacak lekeden değilde, çiğ et olduğu için bakteri çıplak ele temas etmesin diye dokunmuyoruz. Eldiven takabilirsin..
Mapleleaf Cig ete dokunmayini doktorunuz bakteri temasindan dolayi soylemistir leke icin degil ve cig et yenmesi hamilelikte cok tehlikeli iyi pismis olmali et tavuk yumurta bakteri uremesi acisindan
Duygus97 Tosbik_ ben de Bi kere dokundum çok korkmuştum Dr kağan kocatepenin videosunu izledim çiğ ete dokunmaktan ziyade çiğ et yersen toksoplazma riski oluyormuş.
Thysn23 Daha sabah dokundum dokunmadan kastı el ile dokunma mi yeme anlamında mi acaba garip geldi sucuk da yaptım et tavuk balık vay halime benim öyleyse ilk defa duydum
Tosbik_ Tosbik_ Beste0636 canım herkeste olacak diye bişey yok tabi bende fazla evham yapıyorum çok fazla kafama takıyorum emin ol umursamayıp takmayanlara bişey olmaz neyden korkarsan o başına gelir benim yapım bu çok kzıyorum kendime takma bişey olmaz diye elimde değil sen takma olmaz bişey ama yinede bundan sonra eldiven kullan tedbir bizden takdir ALLAHTAN
Tosbik_ Tosbik_ Eeliff_ sadece iki kere beyaz ete dokundum ve daha asla yemek yapmıycam evde bu ne yaaaaaaa of
Denizzz88 Tosbik_ çiğ ete dokunma derler de bebekte leke çıkar diye değil elimizde yara kesik varsa bakteri oluşur zararlı o yüzden dokunmamak gerek diye biliyorum ben onu
Tosbik_ Denizzz88 okadar çok şey deniliyo ki zaten hamileyken insan herşeyi kafaya fazlası ile takıyo gelde şimdi uyu hayatta uyku tutmaz bugün beni