bcbkerem Lütfen yardım edin çok zor durumdayım hiç bu kadar kötü olmamıştım. Hemoroid problemim yoktu ana şuan oturmakta bile zorlanıyorum yürüyemiyorum, evde ne yapabilirim geçirecek bişey bilen var mı
Adabahar bcbkerem dünden beri bende kötüyüm 2 meme oluşmuş resmen bu yaşıma kdr hiç yaşamadım ıkınmayın diyorlar ama afedersin tuvaleti yapmayınca daha kötü oluyor insan yapma ihtiyac duyuyor 🙁((
Eymenmoms bcbkerem Daha başımza neler gelecek ne siili bityor ne hemoroidi zorlu bi sürec rabbim yardmcmz olsn😏
SevDin bcbkerem aynı sorun bendede var 3 gündür çekiyorum hamileliğim boyunca hep kabızdım hiç böyle olmadım 2 gün ishal oldum 2 tane çıktı 32 haftalığım resmen canımdan can gitti böyle bir acı Yok ilaçlardan korkuyorum doğal bir çözüm varsa bende burdayım 😔
Esracim bcbkerem ben bekarken de vardı şimdi 4. Adayın yine var malesef ama dış hemoroid. Banyoda yaptığın sıcaklıktaki suyu tutarsan rahatlarsın. Bol posalı yiyecekler ve yürüyüş yapmak etkili. Eğer kanaman çoksa ve ağrın da çoksa önce kadın doğuma şöyle onlar genel cerrahi bölümüne yönlendiriyor ilaç verir
Partk Lazerle ankarada yapan bir doktor var ama hamilelikte yapabilir mi bilmiyorum ben de geçenlerde duydum alanında cok iyi oldugunı ve tanndıgını çok geçmiş olsun
bcbkerem Adabahar 1 tane de bende var neden olduğunu da anlamadım bi anda çıktı sanki ama bütün gecem zehir oldu 😞 zeytinyağı sürün diyorlar ama
Adabahar bcbkerem bende duydum ama tam emin değilim iyi mi kötümü mapcağımızı şaşırdık allah yatdım etsin
Asu Bende de aynı problem var, doktorum fitil ve krem verdi iyi geldi sanki ağrılarım bitti, proctolog krem ve fitilin adı
bcbkerem Asu ama dışarıya uç verdi sende de böyle bişey var mıydı? Fitil verdi dedin ya onun için soruyorum
Asu bcbkerem evet bir değil hemde birkaçtane uç var bende , fitili herzmaan kullanmıyosun çok fazla ağrın ve şişme olduğu zamanlar kremide sabah akşam
bcbkerem SevDin 36 haftayım bende bugüne kadar hiç böyle birşey olmamıştı 😞 yarın doktor kontrolüm var yarına kadar sabrediyorum duş almak iyi geliyo bol su tutmak
Herseyim Valla kızlar ben zeytin yağını falan denedim banamisin demedi mahvoldu doğumum da yakın mecburen krem kullandım tam geçirmese de iki günü falan buldu acının azalması şimdi oturabiliyorum yatakta bile dönemedim çok kötü bisi
SevDin bcbkerem aynen bende öyle yapıyorum canım bol bol su tutuyorum ama doktorunuz bir öneride bulunursa yazın mutlaka benim daha 1 haftam var randevuma
Dimplesgirll Kızlar benim de oldu. Ve dün kanamış çok korktum bi tane krem var o baya ağrısını geçiriyor proktolog ve anestol Pomad hamilelikte kullanılıyor doktorunuza sorup alabilirsiniz en azından acı olmuyor
RabiaYrkAcar Kızlar ilk gebeliğimde benimde hayatımda kabızlık problemim yokken birden oldu önemsemedim acıdı vs son haftalara doğru dayanamadım doktorum Oturma banyosu önerdi ama asıl sıkıntı Doğum sonrası oluyor normal Doğum yaptım sonra kafayı yedim acıdan oturanıyordum doktorda geçti ilk haftalarım yeni Doğum olduğu için ilk gittiğimde birşey yapamadı ama dayanamadığımı bebeğimi bile oturarak emziremediğiöi görünce krem verdi makattan o rahatlattı beni ama geçici çözüm burda amaç kabız olmamak hamilelikle hormonların çalışma düzeni bile kabızlık yapabiliyormuş şimdi asıl sonuç nasıl geçirdim bildiğimiz patlıcan saplarını her sapa bir su bardağı su koyarak kaynattım o suyu günde bir su bardağı aç karnına içtim ve Geçti şükür şuan ikinci gebeliğim ara ara olunca hemen önlem alıyorum ilerlerse doktora gidince hamileyken bir sakıncası olur mu diye sorup tekrar yapmayı düşünüyorum demem o ki Doğumdan önce halledin yoksa çok daha zor
bcbkerem Şuan nefes alınca bile batma oluyor ne diyim işimiz zor ama normal Doğumdan sonra artıyor diyorlar