mmk01 15+6 dayım hiç iştahım yok yemeklerin yanımda şu kavanozdaki çok acı olmayan biber turşusu var ya onu cnm çekiyor tostun yanında bide sabahları yersem sorun olur mu ki aceba
NefesDeniz mmk01 Sorun olacağını sanmıyorum hiç acıdan dolayı diyorsanız eğer ben acı çok severim ve yiyorum yemeklerimde hafif acılı şeyler..doktorunuza danışın siz ama mesela normal turşuda hafif acılı oluyor ondan da çok yiyen oluyor.
47zeynep47 mmk01 bende yiyorum cnm valla her yemek ye acıyı mardinliyim zaten acıya bir sevgik vardı hamilelik dahada artırdı yani ye ya ne olcak🤭
[silindi] mmk01 gebeliğimin başından beri acı aşkı kabardı bende şu Meksika acıları var ya onlardan yiyordum. Tabi tuvalet yaparken biraz sıkıntı 🙈🙈🙈 bebeğe bir zararı olmaz midene dokunur , hemoroid olabilirsin. Az az ye iştahını alsın canım
mmk01 NefesDeniz şu genelde döner felan dışardan aldığımızda yanında verilen biberden bahsediyorum çok yemeyi istiyorum kontrolüme 2 hafta var gittiğimde bu defa unutmadan soracak inşllh 🙏
mmk01 47zeynep47 bnde Diyarbakırlı 😊 iştahım hiç yok ekmek ağzıma süremiyorum kokuyo bna şu tost ekmeklerinden aldım tatsız tuzsuz olurlar 😊birlikte yicem inş
mmk01 [silindi] ohh miss 😊 bnde abartmadan bi kaç tane yiyin bari az az zaten iştah hiç yok belki işe yarar 😊
NefesDeniz mmk01 Bence hiçbişi olmaz fazla yemeyin sadece tamamdır. Herşeyin fazlası zarar midenize dokunabilir yada malum hamilelikte kabızlık sorunu var canınızı yakabilir kararında yiyin ki acı faydalı birşey hatta :)
47zeynep47 mmk01 valla yiyorum cnm ya sarımsağa bir tiksinti oluştu ama başka bulantı fan ilaçtan oluyor ama.aci ve tatlı iştahım kendi kendie var🤦🥰🤭
mmk01 NefesDeniz aynen her şeyin azı karar çoğu zarar derler aynen bi iki tane yiyim ilk gebelik olunca insan kırk defa düşünüyor 😊
mmk01 minisinannesiiii 2 taneyi geçmeyi düşünmüyorum inş öyle olur 😊 bağımlılık yapıyor yedikçe yiyesin geliyor o yüzden cesaret edemedim hiç
NefesDeniz mmk01 Bende sizin gibiyim bazı şeyleri yerlen acaba mı oluyor insan aferin bizlere ama bebelerimizi ne çok düşünüyoruz :)
minisinannesiiii mmk01 ben o yüzden aldırmiyorum eve yoksa durduramiyorum kendimi 😀😀 26haftalara doğru mide yanmalarin başlıyo zaten şimdiden çok zorlama kendini
mmk01 minisinannesiiii her şeyden tiksindim 7. Haftamdan beri çok bişey yiyemiyorum belki bunu bi kaç defa yer tiksinirim 😊
mmk01 NefesDeniz aynen ya bide bnm ki yıllar sonra sabırla oldu çok temkinli olmaya çalışıyorum inş hep öyle oluruz ya 🙏😊
NefesDeniz mmk01 Benimde 4 yıldan sonra oldu çok şükür hemde Allahım bekledin bu kadar al sana iki bebek dedi ikiz bebeklerimiz😀
mmk01 NefesDeniz bnmde 4,5 yıl sonra oldu 😊 aaa ne güzel çifte mutluluk bnde isterdim ikiz olmasını valla rabbim kazasız belasız kucağımıza almayı nasip etsin inş
NefesDeniz mmk01 Aynıyız nerdeyse çok şükür Rabbim nasip etti amin inşallah sağlıkla zamanında kucaklarımıza alalım