Hatice4446 Tugce7798 nasıl bi his yaşıyorsunuz peki 😐 tarih edemiyorum ya tam karın ağrısı batma böyle iğnelenme tuhaf bi his gerçekten sanki karnımda baskı var gibi
Pinar-hamooglu21 13/6yım benimde bugün 4 saniye arayla sürekli battı çıktı normal diyorlar sol kasıktan battı
Busecnr40 Valla benim ne taraf olacagi hic belli olmuyo ve artik kasiklarimdan karnimin icine dogru batmalarda artti bide ilk gebeligim korkuyom sürekli biseymi oldu diye delirdim valla 😂
Busecnr40 ilkmelegim Allah yardimcimiz olsun valla 😊 hareketlerini hissedebiliyomusun ben hala hissedemiyorumm
mommy_bee Bende sürekli oluyor hic endiselenmemistim. Ozellikle egilip kalktığımda filan kesin oluyir bazen oturamıyorum rahatca batma hissediyorum.
Busra3509 Hatice4446 benim 17de oldu 18m şuan hala var. Batıyor bıcak gibi saplanıyor Adet olacak gibi karnım kasıklarım da cok agrıyor. Heleki sağ kasıgıma bıcak saplanmış sanki. Ayaga kalkarken otururken faln cok sancı girior bıcak gibi 🤔🤔
Mervee8 Hatice4446 Valla kuzum ben 12.haftadayıam bide arada kanamam oluyo kasık batması ağrısı iyice tedirgin ediyo beni ama yaşıyorum yani bende olabiliyomuş korkma
Mervee8 Hatice4446 Kanama alanı görünmüyo rahim ağzındada bişey yok çok şükür bebekte sıkıntı görünmüyo kanamanın nedenini bilmiyo doktor ama kanama düşük tehtidi diyo
Hatice4446 Mervee8 benim kanama 8.9 hafta da olmuştu progestan ilaç verdi kullandım lekelenme tarzinda devam etti
Hatice4446 Mervee8 insan çok korkuyor ya bu durumda kanama görünce resmen psikolojim bozulmuştu sürekli lavabo da kontrol ediyordum acaba varmı oldu mu hala da aynıyım refleks oldu bende