Hayalim_s Yarın 37 oluyoruz bugün kontrolümüz vardı 3.300 müş kilomuz🥰iyimi kötümü bilemedim😂makat gelişti çok şükür düzelmiş normal gözüküyor herşey inşallah siz de durumlar nasıl 🌷
0znur Haftada 940 gr’dı. 2 gün önce 28+6 da 1150 gram olmuş. Biraz hızlı kilo almis dedi doktorumuz, gebelik şekeri testi yapacağız Hayırlısı bakalım 🤲🏻😊
aselelif06 0znur bence normal ya herseye şeker diyor bunlar da 😂 benim de 30. Haftada 1600 dü şekerim de yok 😂
Mertimm 0znur Size Mİ hızlı kilo almış dedi. Benim 25. Haftada 850 gramdı 29 + 2 şu an 1,5 kg olmuş Bir hafta önde gidiyor sizin gene iyi bence🤦🏻♀️🤷♀️ 200 gram gayet normal
Tatliskoo 0znur benimki 28+1 de 1113 gr di doktor dahaa dikkatt ett dedii kilosu biraz az dedi bu dr lari anlamiyorum neye gore hesapliyor bunlar
Seher112 0znur biz 23+1 de805 gramdık şeker testi yapıldı şükür temiz çıktı sizinde temiz çıkar İnşaAllah
Sevgili_bebegim aselelif06 katılıyorum bazen doktorlara şaşıyorum. 20+5 bebek 385 gr biraz önde şeker olabilir dedi. Oysa ki yaptırmayı düşünmüyorum. Hayır annesi çok yedi ondan diyemedim 😃
Betl4201 Bizde 38+0 haftayız 3,500 kiloymuş Doğuma kadar kaç kilo olacak acaba diye korkmaya başladım😀
aselelif06 Sevgili_bebegim yok şeker yüklemesini mutlaka yaptır canım basen ciddi sorunlara yol açabiliyor. Ama herşeye de şeker demelerine bende sinir oluyorum
MKrasnic Sevgili_bebegim bizim 19+1 312 gram 22 cm kilosu boyu ideal dedi. Ben de bakınca standart üstü geldi 🙈
MKrasnic Sevgili_bebegim bizim 19+1 312 gram 22 cm kilosu boyu ideal dedi. Ben de bakınca standart üstü geldi 🙈
aslihancvk Elifsicim gebelik koleztazi yasiyorum ve şekerden dolayı insulin kullanıyorum o yüzden erken doğum kararı aldık riskli olduğu için
Betl4201 Elifsicim bizimkisi son iki haftadır 500 alıyor inş 250 alır son haftalarda 4-5 kilo olacak diye korkuyorum 😅