firdevs Kızlar 36+4 haftalık oldum yüksek tansiyon dan 3 gündür hastanede yatıyordum dün çıkmıştım tam yine yükseldi tekrar geldim gebelik zehirlenmesi çıktı büyük ihtimalle sezeryana alacaklar şu mübarek günlerde lütfen dua edin bana 🙏🙏🙏
Zera_ER firdevs Allah yardımcın olsun canım ❤ Sağ salim al kucagına ❤ Erken die korkma bnde 37 de doğum yaptımm karnımda değil yanımda yatıyo azck zorluğu var ama değer sende sağ salim kavus bebegine insallah❤❤❤
Ikinciyibekliyorum firdevs allah yardimcin olsun canim bu gunlerde ikinizede saglik sıhhat versin insallah 🙏 ayni seyleri yasadim bilirim iki gün takip edildi tansiyonum 2 gunun sonunda gebelik zehirlenmesi oldu ve a il sezeryana alindim 38. Haftamda . Olsun sikma canini rabbim sağlık nasip etsin 🙏🤗
firdevs Sema99 Eliffff Zera_ER nilly Ikinciyibekliyorum Milkandhoney esoeso NaimeYilmaz Allah razı olsun kızlar Rabbim size de hayırlı doğum hayırlı evlat nasip etsin doğumhaneye yatışım yapıldı nst ye bağlıyım şuan bebek biraz iri solunumda sorun var gibi dediler daha fazla riske girmeden sezeryana alırlar inşallah 🙏🙏
MuratZeynepDiner Zera_ER benmde erken doğum riskim vat su an 36 haftalık 37 de doğunca küveze giriyormu zor oluyormu
Burcum Zera_ER hayırlı uğurlu olsun Zehra. Allah analı babalı büyütsün. Çok sevindim adına😊 sen nasılsın? İyi misin?
firdevs Zera_ER Allah ömür versin canım benim de 36+5 ama illa 37 yi görelim dedi doktor Pazartesi veya salı alacak o yüzden sezeryana 😓
tubatayfun firdevs allah yardimcin olsun allah sanada bebeginede sifa versin saglikla kucagina al insallah
DnHazrlklar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah tansiyon sorununuz son haftada mı çıktı acaba
firdevs DnHazrlklar evet canım 36 haftaya girdiğim gün başladı 13 le 14 15 i gördüm sonra 24 saat idrar biriktirdim gebelik zehirlenmesi çıktı
firdevs MuratZeynepDiner canım benim de 37. Haftamı bekliyorlar sezeryan yapacaklar Pazartesi gününe kadar burdayım küvez konusunda bebişin iyi gelişmişse girmez küveze arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı küveze girmedi belli olmuyor yanı
Zera_ER MuratZeynepDiner yok canım girmedi ama hemen emmedi sarılığı yükseldi saat başı emzire emzire düşürdüm onun dısında hersey iyi☺