Vildan123 PurpleTail maalesef ben özelde yaptırdım ve gerçekten verilebilecek fiyatlar değil hani bu korona yaşantısında bu kadar zorlanırken insanlar özel hastaneler ateş pahası olmuş
Smanrsmsk61 Karamm21_ bana Progestan diye bi ilaç verdi doktorum kullandım ertesi gün kesilmişti zaten yoğun geliyorsa bi doktoruna danış derim ben canım riske girmesin
Smanrsmsk61 Ebru_tk esrabia vajinal ultrason bebeğin daha net görülebilmesi için kalp atışının daha net alınabilmesi için kullanılıyor bebeğe yaklaştırılmıyor ve herhangi bi zararı olmayan alet halk ağzında duyduğunuz şeylere inanmayın düşüğe sebep oluyo gibisinden söylüyorlar ama hiç alakası yok
Vildan123 PurpleTail ben Kocaeli Medical parkta yaptırdım 600 ödedim ama sanmıyorum ki aynı olsun her özelde fiyatlar daha uyguna da emin ol bulabilirsin bence benim doktorum medicalparkta olduğu için orda hemen yaptırdık
Burcu4135 Merhabalar. Beta hcg konusunu bir türlü anlamadım. :) 4+1 haftalık hamileyim. İlk testim 88, 29 cıkmıstı. 2 gün sonraki testim 223. Cuma günü tekrar yaptıracagım. Bu artış normal mi yoksa az mı?
Miiihriban irorkay ya teşekkür ederim canım ben hesap yapıyordum karıştırıyormuşum. Senin dediğin gibi olacak benimkide hamileliğimiz aynı 😍
Dmtfath iremby cnm dua et bana da ya. Benım beta 1000 olmuş Şubat3de randevu verdiler sizde kese görülürmü??
Ebru_tk Benim de bhcg 755 dün itibariyle 🙏🏻 Sat a göre 5. Haftanın içindeyiz ama sanki 4. Haftadayız gibi hissediyorum 😋 var mı bu değerlere yorumu olan :)
Oznrtsonr Ben bugün uygulamada 6+3 görünüyorum doktora gittim kesemizi gördük doktorum 5+4 dedi geç döllenme dedi
[silindi] Sevvalkrbg merhaba benim de sat 10 aralık 14 ocakta öğrendim ben de🥰doktora gittiniz mi ne dedi doktor acaba ?☺️