KubraNur52 Edali87 Bsraka111 Fatmatt Ekizkuyu Kızlaar çok şükür bugün keseyi gördük 5+1 im haftaya kalp atışı için gidicemmmmm😍😍🙏 sizde durumlar nasıl?
asly9 KubraNur52 daha çok yeni sabredin.düzene girecektir .ben 7 haftalık anladım hamılelıgmı yanı hıcbır belırtı göstermez suan. Yoluna gircektır stres yapmayın💐
Bestosko PurpleTail evet bir kadın doğumcudan randevumuz olması gerekiyor o yazıyor tahlilleri. Ben normalde özel hastaneye gidiyorum ama tahlil fiyatları fahiş olunca devlette yaptırmaya karar verdim. Devlette de randevu bulmak zulüm gibi🤷♀️ neyse ki sabah erken gidince sıra veriyorlarmış. Doktora da ilk gebelik testlerimi yaptırmak istiyorum deyince yazıyor.
PurpleTail Bestosko evet gercekten şu aralar randevu bulmak çok zor erken saatlerde gidip bir şansımı denemeliyim. Tesekkür ediyorum ☺️
Bestosko pink_dream25 sağlık ocağına gebelik bildirimi yapmaya gittiğimde ebe söyledi bana da ama ilk üç ay için dikkatli olun ilişkide diye, sebebini sordum özür dileyerek söylüyorum sert darbe vs düşüğe sebep olabiliyormuş ilk üç ay çok önemli dikkat edin dedi.
Bestosko PurpleTail rica ederim ☺️ Sizin kaçıncı hafta ? Bir de bana doktorum söylememişti tahlilleri yaptırırken B12 ve D vitamini tahlili de istedi sonradan aklınızda olsun gitmişken devlet hastanesinde onları da söyleyin doktora belki sizden de ister. Özelde onlar da pahalı malesef.
PurpleTail Bestosko şimdi baktım onları istemiş. Sağlık ocağında bir kısmını yaptırdım fakat rubelle,toxoplazma ve vitamin testleri yapılmıyormuş onu araştırıyorum şuan 🧐 5+1 deyim :)
Aysdgrmnci Merhaba kızlar ben 5+3 ‘üm karnımdan keseyi gördük ancak kalp atışı için doktorum bir hafta sonra, dedi. İnanılmaz derecede dünden beri üşüme başladı, ellerim ve ayaklarım buz gibi. Mide bulantım vs. yok şükür. Siz ne durumdasınız?
Vildan123 Aysdgrmnci gayet normal bide havalar gerçekten soğudu bende de var aynı durum ısınamıyorum sanki bende 9. haftadayım
Miiihriban irorkay ya teşekkür ederim canım ben hesap yapıyordum karıştırıyormuşum. Senin dediğin gibi olacak benimkide hamileliğimiz aynı 😍
Vildan123 PurpleTail maalesef ben özelde yaptırdım ve gerçekten verilebilecek fiyatlar değil hani bu korona yaşantısında bu kadar zorlanırken insanlar özel hastaneler ateş pahası olmuş