Oznrtsonr biyologul evet 2 katı kadar olmuş ilk gebelıgım boş gebelık olduğu için korkuyorum. Keselide goremeyınce doktor
biyologul Burcu-2910 her akşam 9 da yapıyorum aynı saatte gece dolaşım yavaşladığı için akşam yapıyorum
biyologul esrabia bi sakıncası yok benimde ikinci gebeliğim ve biyoloğum böyle bir şey söz konusu değil vajinal usg de hiç bir sakınca yok emin olun
Tugba_9494 PurpleTail ayyy bende 4+4 gözüküyor ama benim evde tahlil yaptım sadece yarın kanda öğreneceğim siz kana baktirdinizmi
PurpleTail Tugba_9494 evet kan testi yaptırmıştım bi hafta önce 75ti ben bugun doktora da gittim.4+6dayım, doktorum betan 1500 çarsamba gel görelim dedi.:)
Nurpak04 Benimde 4+6 😇 ilk kan testini 5 ocakta yaptım 33 çıktı, adetim daha gecikmemişti o zaman. Daha sonra 13 ocakta beta 520 çıktı. Yarın kontrolüm var acaba kese gözükür mü yoksa biraz daha bekleyip öyle mi gitsem kese için
Buketturan Nurpak04 ben bugün gittim 4+3 doktor keşke 1 hafta daha sabretseydin dedi haftaya Çarşamba cagırdı yani 5+5 oluyor bence sizde bekleyin gitmeyin cok söylediler bana ama dayanamamıştım gitmiştim ama gerek yok. Ne kadarlık olduğunu öğrenir öğrenmez keseyi göremeyiz diyorlar yinede kontrol etti rahimde bir problem yok vs bunları söyledi
Ekizkuyu Kızlar yaa benim öyle saçma bişey oldu ki ne düşüncem bilemiyorum adetime 10 gün varken tesadüf eseri beta baktık 15 çıktı iki gün sonra baktık 50 oldu bir hafta sonra baktık yani bugün 150 çıktı. Doktor da şaşırdı son adetim 17 Aralık son adetine göre bu değer normal dedi ama bir önceki beta na göre çok az artmış dış gebelik olabilir dedi🤷♀️
Elifdikel Ekizkuyu kimyasal gebelik olabilir iki günde bir tekrar kan verin en az iki katı yukselmesi lazim
inciclk0228 Ekizkuyu bende 5 gün öncesinde test yapmıştım 126 çıkmıştı sonra 361 çıktı ve daha sonra 3401 çıktı
sm21 Eminetan bugün göremedik, beta 1548 çıktı. Çarşamba tekrar çağırdı sanırım o gün görebileceğini düşündü doktor ama bilemiyorum
inciclk0228 KubraNur52 aynen öyle 5 haftadan sonra belli oluyor benimde öyle olmuştu hayırlı haberler alasın inşallah 🤲🏻
inciclk0228 Bende 6+6 haftalık gebeliğim var doktor bu gün kalp atışını duymadık kese ve fetüs var ama biraz daha bekleyelim dedi sizler kaçıncı haftada duydunuz ?