Burcinsrdgn Nil_miran normal bunlar aynısını yaşadım katta kocaman bir koyu kahve kan pırtısı gördüm iğne yaptılar progestan kullandık 1 gün yattım ve emlakçıyım sürekli hareket halindeydim 16 haftalık olduk tüm ilaçları bıraktım bile korkmayın şuan bile bazen hamile olduğumu unutuyorum😂
Burcinsrdgn sm21 üstten bakacaktır benim alttan bakıldı hep 12 hafta dolana kadar şimdi 16 haftalık olduk bile ☺️Darısı size inşallah
Miiihriban irorkay ikili testinizi yaptırdınız mı 11-14 hafta arası diyorlar ya bu haftanın dışında olmuyor değil mi
KubraNur52 Yarenyldizx ilk yaptırdığımda 84 sonra 2 günde bir baktırdım şu şekilde değerler 292,1120,2997,7520 suan 4+5 oldum perşembe muayenem var inşallah keseyi görürüz.
esrabia sm21 zaten vajinal ultrason yaptırmayın hiç iyi değil diyorlar bana da 2.hamileliği olan bi arkadaşım söyledi
Burcinsrdgn sm21 en sağlıklısının o olduğunu söylüyor doktorun insanlar düşük vs riskinden korkuyorlar ama böyle birşey yok ikili tarama bile alttan ölçüm yaptı 16 ıncı haftadayım şuanda sağlıklı bir gebelikte hiç bir sıkıntı olmaz ☺️
Nevriye KubraNur52 aa hemen hemen aynıyız bende bugün 5+2 olduk 😘🥰 içini ferah tut kuzum Allahın izniyle görürsünüz gördükten sonra da kalp atışı için heyacan korku başlıyor böyle böyle büyücez Allahın izniyle ❤️
esrabia KubraNur52 bende 5+5kasıklarımda kasılma oluyor karnım ağrıyor bebeğin kesesi görüldü mü ben Cuma günü gördüm ve 25ine kalp atışına gel dedi doktor
biyologul esrabia bi sakıncası yok benimde ikinci gebeliğim ve biyoloğum böyle bir şey söz konusu değil vajinal usg de hiç bir sakınca yok emin olun
Smanrsmsk61 Ebru_tk esrabia vajinal ultrason bebeğin daha net görülebilmesi için kalp atışının daha net alınabilmesi için kullanılıyor bebeğe yaklaştırılmıyor ve herhangi bi zararı olmayan alet halk ağzında duyduğunuz şeylere inanmayın düşüğe sebep oluyo gibisinden söylüyorlar ama hiç alakası yok
Fatmatt KubraNur52 canını sıkma bana da yavaş ilerliyor boş gebelik olabilir dediler ama çok şükür üö aylık olduk Sende müsterih ol bizi bizdden daha iyi bilen bir Rabbimiz var..dualarım seninle kardeşim
Fatmatt KubraNur52 bende aynı bu haftalarda gördü keseyi vajinal muayene ile. Benim rahmim ters olduğundan karnıımdan net görünmüyor evladım😅
Burcu-2910 Kızlar kan sulandırcı iğneyi hergun aynı satte mi yapıyorsunuz yoksa gün içinde herhangi bi saatte mi
biyologul Burcu-2910 her akşam 9 da yapıyorum aynı saatte gece dolaşım yavaşladığı için akşam yapıyorum
magnolia_ Burcu-2910 iğne kullanmıyorum ama kan sulandırıcı hap alıyorum doktorum her gün aynı saatte dedi bence iğneside öyledir cnm
Oznrtsonr Merhaba bende 6+0 haftamdayım bugün beta hcg 4110 çıktı sizce değer normal mi? Beta hcg 1200 de keseyi goremedı doktorum. Bu ikinci gebelıgım.İlk gebelıgım boş gebelikti kürtaj olmustum.
Semamehmet Bsraka111 beb Bsraka111 benim 4+1 perşembe günü öğrendim gebe olduğumu inanılmaz bir bulantı ve halsizlik yaşıyorum mutfağa giremiyorum ilk defa bu sabah istifra ettim ne zaman geçer 😒😔
biyologul Semire Rahim genişliyor kan hacmi artıyor çok normal gayet yolunda herşey bende 6+0 dayım inşallah 🙏🏻 yolunda gider herşey