Hulya3463 KubraNur52 hayır artışın gayet iyi gitmiş doğru 5. haftadan sonra kese görünür erken görünmüyor zaten 6.7. Haftalarda da kalp atışı duyarsın inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım🤲🏻❤️
Melisa01 Simge_menes Eminetan kese bende 5. Haftada görünmüştü hemde 2 tane 🙈 6. Hafta da içinde kalp atışları duyulur dedi doktor bakalım gün sayıyoruz 🤗🤗
merve-shnbs Melisa01 maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin:) hcg de ikiz olduğunu anlamışmıydınız
Melisa01 merve-shnbs Amin hepimizin inşallah ben ilk 2 ay önce düşük yaptım 4 buçuk haftalıktı o zaman öğrendiğimde beta hcg 467 çıkmıştı şimdi 3000 çıkınca ben şok 🤣 hemen doktorum baktı 2 kese gördü çift yumurta bende bu kadar yüksek beklemiyodum çoğul gebelikte çabuk yükseliyomuş
Lionfamily Melisa01 bende 5+6 yım aşırı bi gaz sancısı,hazımsızlık,kabızlık şişlik hissi sürekli tuvalete cıkma kaşık ağrısı oluyor yerleştiği için çok normal dedi doktor ama şu şişkinlik hissi bi an önce geçsin🙏🏻
Dilekcakiroglu Eminetan sizinle aynıyız ☺️ Hayırlı olsun. Ben de bunu çok merak ediyorum henüz doktora gitmedim
Dilekcakiroglu Melisa01 beta hcg 3000 çıktığında ne kadarlıktınız? benim 4+2 de 3187 çıktı merak ediyorum ☺️
Melisa01 Dmtfath daha çok çok minik inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🤗 2-3 hafta sonra baya belli olur canım
Merguse KubraNur52 hic endişelenme benm aşırı ağrım oldu bende aynı senin gibiyidim yatagımdan kalkamadm yemeğimi bile odada yedimcok ağrım oluyordu doktorda dış gebelikten şüphelendi hcg takibi yaptk gerektiği gibi arttı ve sonra 5 haftalıklennkeseyi gördük 6+3 te kalp atısını duyduk şuandada 8 haftalıgız gayet sağlıklıyız benm sancmda cok oldu doktor progestan verdi o iyi geliyor kasılmalara sana vermedimi ben progestan kullandıktan iki gün sonra toparlandım
Ahududunun-annesi Merguse bende progestan kullanıyoeum ama bel ve kasık ağrım oluyo ara ara. Sizde de var mı
Merguse KubraNur52 bendede aynı öyleydi sanki cocugu düşürekcekmis gibi ağrım oluyordu hatta aferdersin tuvalete gidince bile direk bakıyodm kan gelmsmi diye ağrım olunca cocuk düşüyor sanıyordım cok şiddetliysi ağrılarm ama gecti elhamdulillah bende o sıra tam 4 cü haftalardaydm normal ozmandaki ağrılar sakın canını sıkma
Melisa01 Dilekcakiroglu 3000 çıktığında 4+6 haftaydı şuan 5+3 haftalığım 3 gün önce ultrason da iki kese göründü sende en kısa zamanda git bence canım bakarsın seninde ikizdir🙏🤗🤗 çünkü kısa zamanda çok yükselmiş bende 3000 beklemiyodum çünkü