Zehrayrr Ynca2727 canım adet günüm 8 ocaktı ben 6 ocak ta kan testi yaptırdım 43.7 çıktı aile hekimi yeni daha 3 haftalık dedi 5 gün sonra 490 çıktı daha da gitmedim 1 2 hafta daha bekleyeceğim seninki kaç çıktı canım
Simge_menes Kaderbbayram0 7+3 hamileyim kanamam oldu hafif ağrım var sizde de oldumu yardımcı olur musunuz
Melisa01 Simge_menes Eminetan kese bende 5. Haftada görünmüştü hemde 2 tane 🙈 6. Hafta da içinde kalp atışları duyulur dedi doktor bakalım gün sayıyoruz 🤗🤗
Kaderbbayram0 Simge_menes bende hiç kanama olmadı sadece adet sancısı gibi sancı çekiyorum bununla ilgili doktora göründünüz mü
mco KubraNur52 benimde şuan aynı şikayetlerim var doktora gittim ultrasonda bişey görünmedi ama doktor çok küçük olduğu için görünmemesi normal dedi. Kan tahlilimi verdim ama sonuçları henüz öğrenemedim haftaiçi yada haftasonu tekrar kontrole gitmeyi düşünüyorum
Elizabettt Ben 10 haftalığım 67 kilodan 60 kiloya düştüm mide bulantısından bir şey yiyemiyorum hiç kilo verdiğime bu kadar üzüleceğim sanmamıştım umarım düzelir…😇
Fatma_7 Elizabettt ah canım benim ben de 9 kilo verdim. Kilo verimi hiç iyi bişey değil doktorunuzla görüştünüz mü ?
Bebebek07_ KubraNur52 progestoron ölçtür muhakkak bende de aynı oldu değerim düşük çıktı iğne ile yükselttiler düşmedi o yüzden 15+3 olduk sabret dua et 🙏🏻
Ynca2727 Bebebek07_ progesteron da 9 çıktı en az 10 olmadı lazım dedi Bebebek07_ sizin ilk olctugunde progesteron kacti
Dilekcakiroglu Eminetan sizinle aynıyız ☺️ Hayırlı olsun. Ben de bunu çok merak ediyorum henüz doktora gitmedim
[silindi] cigdemmacr ay benim de 10 Aralık🤩 ben de biraz kabızlık ve şişkinlik var gibi sizde var mı öyle durumlar 🙄😁
cigdemmacr [silindi] kabızlık gecdi çok şükür normalde zayıf biriyimdir göbeğim çok şiş sanki 5 aylık hamileyim ve afedersiniz çok gazım var
[silindi] Ynca2727 ben adetimin geciktiği ilk gün yapmıştım negatif çıkmıştı 5 gün sonra yapınca 471 çıkmıştı
Ynca2727 [silindi] ins bnm de öyle olur korkuyorum eğer kimyasal olsaydı şimdiye kadar düşürdi bence 4 gün geçti cunku
Hakikitosunpasa Bizde 7 haftalık olduk kalp atışı da duyuldu çok şükür 🥰 adetime 8 gün kala öğrendim ben