KubraNur52 Bsraka111 canım ultrasonla baktıgında daha adetim 1 gün gecmişti çok erken dedi ve değerim 1120 ydi doktor o gün 2 gün sonraya test verdi o zamanda 2997 oldu ama bu değerle hiç muayene olmadım daha
Bsraka111 KubraNur52 merak etme bir hafta geçsin kesen oluşur lütfen üzülme ben zannetmiyorum aynı belirtiler ben de de var çünkü 😌🙏
KubraNur52 Mamy987 inşallah iyi haberi alır almaz hemen yazıcam canım benim desteğin için teşekkür ederim💞
KubraNur52 Bsraka111 inşallah canım doktora gidene kadar 1 hafta geçmiş olcak umarım dediğin gibi olur.💞🙏
Kdk Semraersoy herkes gebeliğin son zamanlarında uyuyamıycaksınız şimdiki uykunun tadını çıkarım diyo😂 bence tadını çıkar canım ben uyuyamıyorum sen bari uyu 😂
Semraersoy Bsraka111 istemesem de bende öyleyim zaten ama gündüz uyku bastiryoo gecede geç yatiyorum😂
Bsraka111 Semraersoy ben şuan iyiyim istediğim saatte yatıyorum ama pazartesi işe başladığımda ne olur bilemiyorum 😄
Bsraka111 KubraNur52 olur olur sıkma canını bak benimde belki ikiz olur 2 hafta sonra anlayacağım hayırlısıyla kalp atışını duysaydım diyeceksin keseden sonra da 😄
Nil_miran 7+3kizlar sabahları belim kasıklarım ağrıyor hapsurdugum Zaman kasıklarım batıyor tahlillerim temiz şükür amaa korkuyorum ve çok halsiz yorgunum her gün böyle ne zaman duzelicez biz kızları 😑😑♥️
Mihree3 Nil_miran endişelenme canım bunlar gayet normal aynilari banada oluyo 9+4 üm hala ara ara oluyo hapsirdigimda falan aynı senin dediğin gibi oluyo o yüzden kendini korkutma stres yapma yalnız değilsin . Kısacasi adet olamadigimizdan hissettiğimiz ağrılar oluyo
Burcinsrdgn Nil_miran normal bunlar aynısını yaşadım katta kocaman bir koyu kahve kan pırtısı gördüm iğne yaptılar progestan kullandık 1 gün yattım ve emlakçıyım sürekli hareket halindeydim 16 haftalık olduk tüm ilaçları bıraktım bile korkmayın şuan bile bazen hamile olduğumu unutuyorum😂
KubraNur52 Bsraka111 evet canım doğana kadar biz böyle tetikte beklicez sanırım 😂 senin değerin baya yüksekti ablamda yeni ikiz doğurdu onunda çok kısa sürede o kadar yükselmişti inşallah seninde ikiz olur Allah kalbine göre versin 💞
Fatma5516 KubraNur52 bütün dediklerin bende de var canm ama doktr dış gebelik söz knusu değil dedi ama sanki düşck yada ben adet olcm gbi hissediyorum sürekli başm dönüyor halszlik kasık ağrısı bel ağrısı çok değişk oldm ilk hamileliğim heycanlıym bide Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
KubraNur52 Fatma5516 bana kesin yoktur yada vardır diyemeyiz dedi çünkü kese gözükmeden net konuşmuyorlar canım . Senin kesen göründü mü ?
Mihree3 Fatma5516 bende 9+4 deyim kasık ağrılarına bide baş dönmeleri eklendi . Sırt üstü uzanmayin hiç bı zaman o zaman daha çok baş dönuyo ani hareketler yapmayın bide uzun süre aç kalmayın canlar 🤗
KubraNur52 Sevvalbbke canım ilk öğrendiğimde 84 tü sonra iki günde bir yaptırdığım değerler 292,1120,2997 doktor gayet güzel yükseliyor dedi ama kese gözükmeden o ihtimalide göz önünde bulunduyorlar
Bsraka111 Semraersoy valla benimki çok yeni 5+1 olduk bugün hemşireyim covid oldum geçtiğimiz hafta covid olduğum günde gebeliğimi öğrenmiştim değişik oldu benim için 😄
Ftma_a Bsraka111 bende 5+2 yim. Beta 90000 civarı. Bana çok geliyor, sürekli bulanti var. Sizin değerleriniz nasil
Misra_Dursun Kdk Bsraka111 ya hemşire olduğunuz için merak ettim bisey sormak istiyorum bende covid oldum ve favimol diye bi ilaç verdiler ilacı kullandıktan sonra gebe olduğumu öğrendim devlet hastanesine gittim bakmadılar pazartesi sıtkı koçman hastanesine gidicem ilaç bebege zarar vermişmidir