Sevcus Krdlya Ben medikal parka gidiyorum ege şehir hastanesine gidenler memnun 1-2 arkadaşım egepol kalabalık randevulu gitmenize rağmen bekletiyorlar
Pembgl Krdlya egepolden memnun olan hiç tanıdığım yok en son kuzenim Doğum yaptığında baya kötü anılar biriktirdiler siz bilirsiniz
AybukeA Ben egepole gidiyorum dilek hanima. Memnunum. 15. Haftam ama. Tek derdim eşleri iceri almiyorlar
Kedisever3535 Busra030409 muayene ücreti ne kadar acaba..bide ikili test ne kadar tuttu bende ege şehire gitmeyi dusunuyorm
Busra030409 Kedisever3535 yılbaşından önce muayene ücreti 105 tl idi. İkili tarama testine de yüz otuz gibi bişey ödemiştik tam hatırlayamadım. Yeni yılla birlikte zamlanmıştır ama ikisi de
Kedisever3535 Busra030409 ben dün sordum 150 lira dediler demek zamlanmis. Dr unuzdan memnun musunuz ben de aygün hanıma giderim diye dusundum
mervetanhan Egepole gidiyorum doktorum gökalp bey hastane bu pandemide en iyi önlem alan hastanelerden biri bence ertafımfaki herkes egepolu tercih ettiği için çok memnun bende öyle 21 haftamdayım ☺️
Busra030409 Kedisever3535 evet bütün hastaneler yaptı malesef 🤷♀️ Aygün hanımı da çok beğeniyolar ama ben Ümran hanımdan çok memnunum tatlı dilli, güleryüzlü, pozitif bi doktor sekteri de kendi gibi :)
Kedisever3535 Busra030409 bi aygün hanıma gideyim. Ondan sonra bakarim Çok teşekkür ederim Çvp verdiğiniz icin