aslihancvk Ozlemmm-06 bir gece yatış oluyormuş ama ben birgün önce yapicam gözlem altında olman lazim dedi doktor
aslihancvk NedAlpas 12 saat arayla ikişer doz yapılacak dedi doktorum bana da. Kaşıntılar yüzünden yara olmayan yerim kalmadı 😔 tekrar tekrar kaşınıyor yaralar kanıyor gücüm kalmadı
SeldaErtem aslihancvk hakkında hayırlısı olsun canım benim hayırlı doğumların olsun insallah sağlıkla yavruna kavuşmam dileğiyle acaba şekerden dolayımı önce yatırıp kontrol altına alıp sezeryana alacaklar bizide bilgilendirirsen seviniriz
aslihancvk SeldaErtem sağol canım teşekkür ederim hem şekerden dolayı bir gün önce yatış hem ciğer geliştirici iğne yapılacak hem koleztazi olduğu için değerlerim yükselmeye devam ediyor gözlem altında olman daha iyi dedi
merenimo aslihancvk merhaba hayirla kucaginiza alin insallah bende de gebelik kolestazi cikti 31 haftalik hamileyim. Ursactive diye bir ilaca basladim sizi neden daha bekletemediler acaba?
aslihancvk merenimo sağolun teşekkürler bende ilaç kullanıyorum ama kaşıntım hem geçmiyor iki haftadır hemde kan değerlerim yükselmeye devam ediyor riske atamam seni de bebeği de dedi doktor salı doğuma alcak o yüzden
SeldaErtem aslihancvk anladim canim cevap için teşekkür ederim hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah salı gunu
Rmeysa_1661 aslihancvk görümcem de 37 haftalık iken doğum yaptı şuan da 7 aylık oldu bile dualarım sizinle rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤗🤲
Betul5352 aslihancvk allah yardımcın olsun canım sağ sağlım kucağına alırsın inşallah benimde gebelik şekerim var 33 + 3 olduk çok nadir arada yüksek çıkıyor 🤲🏻
aslihancvk Betul5352 sağolasın canım Allah razı olsun 🤲 çok dikkat et saatlerine diyetine Allah şifa versin inşallah nerde varsa tüm hastalarımıza 🤲
mrvk02 NedAlpas Allah sabır versin. Yarın 40+0. Günümü dolduruyorum hala gelen giden yok. Kaşıntıdan çıldırmak üzereyim