Gulenay1234 bryc ben aldım canım daha doğumuma 4 ay var eşimle kurduk şoktan alıp oyuncaklı gayet güzel boyutu normal plastik yalnız çok ağır bi şey değil fiyatının ürünü yani ama güzel her gören beğeniyor daha önce gelmişti ordan almıştık
Sen1meleksin Beyazmelekkk yok canım al koy pahalanıyo herşey ben 5 aylıkken almıştım bimden 8 aylık olduk iyi ki almışım diyorum
Skrnkya06 Beyazmelekkk bende 4aylıkkken aldım üzerini örttüm duruyor nasipse birkaç haftaya kullanmaya başlayacağız 🥰
Metehan_ve_annesi dilaradurmazz hepsi burada da Dünya plastik 3 lü Bebek küvet seti+file hediyeli 90 TL idi 56 TL ye düşmüş pembe ve mavi seçenekleri var bakabilirsiniz
Metehan_ve_annesi Pemberuyam_ hepsi burada da Dünya plastik 3 lü Bebek küvet seti+file hediyeli 90 TL idi 56 TL ye düşmüş pembe ve mavi seçenekleri var bakabilirsiniz
Pemberuyam_ Metehan_ve_annesi ona da baktım da 45 litreymiş küveti küçük olur mu bilemedim.Fiyat da 57 tl. Şok da ki 50 litre almak isteyen arkadaşlar olursa diye yazayım ☺️
Smyrhkn123 Mucize_anne32 biz yeni aldik kalitesini cok begendik benim icin yer kaplamamasi cok onemliydi insallah memnun kalirim 🤭
Metehan_ve_annesi Pemberuyam_ https://www.hepsiburada.com/dunya-plastik-kuvet-seti-bebek-banyo-kuvet-takimi-3-lu-set-mavi-file-hediyeli-p-HBV0000021IN6
Metehan_ve_annesi Pemberuyam_ Pemberuyam_ şoktakinin litresi iyiymiş . Tecrübeli olamdığım için ona dikkat etmedim. Görselini beğenmiştim😊
Pemberuyam_ Metehan_ve_annesi Aynen görseli güzel bende kullanmadığım için bilemiyorum ,küçük mü olur iyi mi olur kararsız kaldım bende ama büyük daha iyi olur sanki
Beyazmelekkk Sen1meleksin tamam canm alayım en iyisi ne bilim bişey almaua korkuyorum nedense psikolojik olarak