Pemberuyam_ Kızlar şok marketlere 20 Ocak’ta birçok Bebek ürünleri geliyormuş ben banyo için küvet, kova ve maşrapa bekliyordum alıcam inşallah. Kullanan var mı memnun mu. İhtiyacı olan bakabilir güzel şeyler var bence
Mavis06 Pemberuyam_ şok sabah kaçta açılıyor acaba bilgisi olan var mı 🤣 Allah razı olsun bime 101e bakıyordum ama şoka bakmak aklıma gelmedi 9buçukta mı açılıyordu hem beybi jest hem banyo seti hem ağız mendili onlar şuan almam gereken şeyler ve fiyatları baya uyguna geliyor
ysfali06 Pemberuyam_ bu gelen küvet ebebekteki en büyük küvet kadar var mı acaba litreleri aynı aslında ama bu görüntü olarak küçük görünüyor
Pemberuyam_ Eminik Bende banyo seti için A101, bim veya şoka bakıyordum ara ara, aynı ürünler dışarda daha pahalı epey uyguna geliyor bu marketlere gerçekten
Pemberuyam_ Mavis06 Ben babynest i BİM’den aldım çok güzel başka yerde baya pahalı, banyo setini bekliyordum bende bu banyo set olarak trendyolda bile 160 tl. Bu marketleri takip etmek iyi oluyo
Pemberuyam_ Beyazmelekkk Hemen hemen aynı canım belki 50 kuruş 1 tl oynar market farklılığından ama hepsine de güzel ürünler geliyor
Mucize_anne32 Küvet trendyolda gördüm vakumlu şekilde iç içe katlanıyor yer kaplamiyor hiç bunun kovalarida varmış kullanan oldumu acaba yada alan arkadaşlar
Smyrhkn123 Mucize_anne32 biz yeni aldik kalitesini cok begendik benim icin yer kaplamamasi cok onemliydi insallah memnun kalirim 🤭
Gulenay1234 bryc ben aldım canım daha doğumuma 4 ay var eşimle kurduk şoktan alıp oyuncaklı gayet güzel boyutu normal plastik yalnız çok ağır bi şey değil fiyatının ürünü yani ama güzel her gören beğeniyor daha önce gelmişti ordan almıştık
Catmom Arkadaşlar ben burada görünce Şok online uygulamaya baktım. Oradan hemen alınabiliyor. Bir bakın hem de aynı gün eve mağazadan getiriyorlarmış. Ben banyo setini sipariş ettim. Küvet Kova Maşrapa 50 TL ye geldi. Diğer şeyler de var. Erken satışa çıkmış sanırım. Bir bakın bence