Ysmncylncpc Semaayyildiz bende de ara ara gelen sancı var ama bana direkt suni dedi başka altarnetif sunmadı. 5 günüm var daha perşembeye. Gelir mi küçüğüm acaba. Herşeyi de yaptım.
Semaayyildiz Ysmncylncpc umarım kendiliğinden başlar sancılarin evde hazırlanmak doğuma daha iyidir diye düşünüyorum.
Cey_ Semaayyildiz Allah analı babalı büyütsün 🧿☺️ Ben de kesinlikle epidural ile normal doğum düşünüyorum umarım istediğim gibi olur, tekrar tebrik ederim, doğumda gecikmeye ya da ıkınmada bir soruna sebep olmamış sanıyorum, harika 👏🏻👏🏻👏🏻😊
Semaayyildiz Cey_ hayır olmadi.doktorum ve ebe ler çok iyi yönlendirdi baskı hisettigjn an ikin dediler sancı olmadigi için baskıyı baz almami istediler.ve doğru nefes.
Semaayyildiz Leylayunus malesef gelmek istemiyor bu bebeler tabi bende sanki hiç doğurmayacakmisim. Hep hamiş kalacakmisim gibi hisedyrdum🥰
Sirinanne1 Allah analı babalı büyütsün canım. Bende 37. Haftada değiştirdim doktoru direk sezaryan yapalım dedigi icin. Çok moralim bozulmustu. Aynı durumu senin yaşadıgını görünce hic moral bozmaya gerek yok diye düsünüyorum. Doguma odaklandım Allahın izniyle. Bana da dua et🥰
Semaayyildiz Sirinanne1 hep hamilelere anne olmak isteyenlere dua ediyorum ben hep Allah’ım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle diye dua ettim.
Eenn41 Semaayyildiz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 kocaelidesiniz galiba Ahmet hocayı çoook duydum iyi yönde tabi😊
Eenn41 Semaayyildiz rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 🤲 kocaelidesiniz galiba Ahmet hocayı çoook duydum iyi yönde tabi😊
Canan_suatefe08 Semaayyildiz maşallah sübhanallah azminize hayran kaldım bir solukta okudum rabbim hayırlı evlat etsin inşallah çok geçmiş olsun. Hangi şehirde oturuyosunuz
Canan_suatefe08 Semaayyildiz maşallah sübhanallah azminize hayran kaldım bir solukta okudum rabbim hayırlı evlat etsin inşallah çok geçmiş olsun. Hangi şehirde oturuyosunuz
Semaayyildiz Canan_suatefe08 Kocaeli de yaşiyorum canım 🦋 teşekkür ederim.kendimk daha güçlü hisedyrm tabi diyorum ya eşimin destegi olmasaydı daha zor olurdu.destek çok önemli
Esmabaran Semaayyildiz maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel yazmışsınız. Bende 36+5 im. Bişey merak ediyorum. Epidural den sonra hiç altınızı hissetmiyormusunuz, bebeğin çıkış anında dahil
Esmabaran Semaayyildiz maşallah maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ne güzel yazmışsınız. Bende 36+5 im. Bişey merak ediyorum. Epidural den sonra hiç altınızı hissetmiyormusunuz, bebeğin çıkış anında dahil
BugleminAnnesi97 Semaayyildiz benimde 1 ayım kaldı . Bende epidural düşünüyorum insallah siz gibi memnun kalırım