Klcygmr Busragg Hayır sadece kan değerlerime baktirmistim ilk randevumdu kese göründü ama içi boştu ilk gebelikte olabilir dedi doktor iki yada üç ay sonra tekrar deneyin dedi şükür hamileyim ama aşırı çok korkuyorum 😢
Busragg Klcygmr dua edin bol bol inşallah bi sıkıntı çıkmaz güzel haberler alırsınız 🙏🏻Benm geçen yıl düşüğüm olmuştu bir seneden sonra kalabildim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza😊😊
Klcygmr Busragg Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊
Ays0 Busragg duyulmayabilir canım çünkü vajinal ultrasonda 6 hafta karın ultrason ile 7 hafta civarı bakıyor doktorlar. Umarım bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza 💕
Ays0 Senbibaksana 5+3de gittiğim zaman kese var bebek yoktu doktor kese şekli konumu vs çok iyi o yüzden endişe etme 2 hafta sonra gel dedi 7+3 de gittim kalp atışını ve kendisini gördüm. Şuan 8+3 olduk öbür ayda 2li test için gideceğim
Yenibirannee Busragg 2 kere gittim benimde ilk gebeligim ve sabirsiz annelerdenim 😂😂 ilk 4+5 haftalik gittim kese olusmaya baslamis dedi doktor sonra 5+5 haftalik gittim keseyi gorduk sonra 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi oyle gittim cok sukur duydum
Busragg Yenibirannee bana kesen bieaz aşağıda yerleşmiş dedi on gündür yatıyorm yarın kontrolm var o yüzden stresliym😞
iremgun Senbibaksana ben 5+2 diye gittiğimde 5+6 çıktık ve bebeğimi de gördüm🤲 bir ihtimal görülebilir ama 7. Haftada falan görülüyomuş normalmiş görmeseniz de gayet normal yani. İnşallah sağlıkla gelsin 🤲
Gmzesi Merhaba 6 haftalığım keseyi gördük ama yolk diye birşey varmış kesenin içerisinde böyle yüzük gibi ? Sizler gördünüz mü ultrasonda ben göremedim doktorda birşey demedi sormayı unuttum
Yenibirannee Busragg Allahin izniyle bisey olmaz kuzum hic canini sikma Rabbim rizkini verdiyse elbette gelcek dunyaya sen ne yaparsan yap ben bunu duyduktan sonra biraz koyverdim elbette tedbirli dikkatli olmak lazim ins duyarsin sende kuzunun minnak kalbini :)
elfeylul Merhaba bende Eylül annesiyim 6+2 haftalığız 🌸 5+0 da keseyi gördük dünde 6+1 de kalp atışını duyduk ❤️
Denizmavisi22 Bizde 7 haftalık olduk 🙏 keseyi gördük ama henüz bebeği göremedik 1 hafta sonra kontrolüm var çok korkuyorum bende inş bebeğimi görebilirim ve kalp atışını duyabilirim içim içimi yiyor
Selcansahin33 4+4 de keseyi gördük doktorumuz göremeyiz falan dedi ama çok şükür gördük 5+2 yiz bugün keseriz dahada büyümüş çok şükür darısı kalp atışımızı duymaya inşallah 🤗🤗
Sedaabdullah Senbibaksana bizde bugun 6+0 haftalık olduk tam 5 haftada keseyi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı perşembe günü gidicem iple çekiyorm o günü🥰🥰🐥🐥
mucizem09_ Senbibaksana canim 6+1 dun doktora gitttik kese vardi ama bebek yokt7 oyle uzduki beni bos gebelik olabilir dedi sonra ozele gittim minnacik bi bebekgordum ve kalp sesini aldi ben duuyamadim ama kesinlikle ultrason fark ediyor🥰