Senbibaksana Biz 5+1 olduk ♥️ Pazartesi doktora gidiyoruz insallah keseyi görürüz. Bebegi görmek icin cokmu erken acaba?
Minnakkk1 Senbibaksana bende tam 5 haftalıkken görmüştüm suan 5+5 iz nasipse 2 hafta sonrasına randevumuzu aldık kalp atısı ve bebek için
miraclemomm Senbibaksana benim 8+1 ilk defa 7.haftada kalp atışında gördüm miniğim 😊 5. Hafta genelde erken oluyor bebeği görmek için ama erken yumurtlama olduysa belki haftasından büyükse görünebilir. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤗❤️
Klcygmr Senbibaksana İlk gebeliğim de 8 haftalıkken gitmiştim boş gebelik çıktı şimdi tekrar hamileyim 4 haftalık oldu inşallah bu sefer aksilik çıkmaz çok korkuyorum 😢
Ays0 Senbibaksana 5+3de gittiğim zaman kese var bebek yoktu doktor kese şekli konumu vs çok iyi o yüzden endişe etme 2 hafta sonra gel dedi 7+3 de gittim kalp atışını ve kendisini gördüm. Şuan 8+3 olduk öbür ayda 2li test için gideceğim
EbruSancar Biz de ilk keseyi 5+2 de görmüştük 😊kalp atışlarını ve bebeği 6+2 de gördük. inşallah her şey yolunda gider. 🙏🏻
miraclemomm Minnakkk1 O duygunun asla tarifi yokmuş gerçekten bir mucizenin kalbi içinizde atıyor ve canınızdan bir parça. Dualarım hepinizle inşallah kucağımıza da alırız mucizelerimizi 🙏🏼🙏🏼💕
Merhal09 5+5 ’teyim bende :) 3 gün önce keseyi gördük.. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğiz ama gelin görün ki o gün gelene kadar kaygısı bitmeyecek galiba.. Pirinç kadar olsa da kaygılanmakmış heralde anne olmak :)
Ezgiii-2018 Bende yarın 5+2 olacağım nasipse.pazartesi günü değerim 1512 idi doktorum cumartesi gel görmüş oluruz keseyi değerin istediğimiz değerlere gelir muhtemelen dedi. Bakalım yarın inşallah görürüz🙏
Ays0 Busragg duyulmayabilir canım çünkü vajinal ultrasonda 6 hafta karın ultrason ile 7 hafta civarı bakıyor doktorlar. Umarım bebeklerimizi sağlıkla alırız kucağımıza 💕
Yenibirannee Bende 8 haftalik hamileyim 2 gun önce duyduk kalbini mutluluktan ağladım Allah isteyen herkese tattirsin bu duyguyu kizlar :)
Klcygmr Busragg Hayır sadece kan değerlerime baktirmistim ilk randevumdu kese göründü ama içi boştu ilk gebelikte olabilir dedi doktor iki yada üç ay sonra tekrar deneyin dedi şükür hamileyim ama aşırı çok korkuyorum 😢
Yenibirannee Busragg 2 kere gittim benimde ilk gebeligim ve sabirsiz annelerdenim 😂😂 ilk 4+5 haftalik gittim kese olusmaya baslamis dedi doktor sonra 5+5 haftalik gittim keseyi gorduk sonra 2 hafta sonra gel kalp atislarini duyalim dedi oyle gittim cok sukur duydum