Betus-27 Kızlar kafama takıldı hamilelikte sirke karıştırıp yiyorum haftada 2-3 gün ama bazıları tüketmeyin katkı maddeli diyor bazıları bebeğe kilo aldırıyor diyor sizce ?
Betus-27 Meryemkale Msydn6 Azrabetulunannesi sevggialan Buse919221 Merve50 Ervasevgi Mores Gulcicek midekoruyucu süt tabiki ya o yanlış olmuş ne sirkesi 😂😂 yanlış düzeltme yapmış sütle karıştırıp tabiki demek istediğim o sakıncalımı nesquik diye
Mores Betus-27 sütle karıştırıyorum demek istediniz sanırım. Sade olanı bal ve sütle karıştırıp haftada bir falan yiyordum. Pek sağlıklı değilmiş bu sebeple ara öğün olarak yulaf süt bal yapmaya başladım
Msydn6 Betus-27 ay ilahi 😂😂😂 bende arada sırada yiyorum canım isteyince sık değil birşey olmaz heralde 🤷🏻♀️
Merve50 Betus-27 haha bende sirke ne alaka diyecektim 😂😂 canım bende arada yiyorum hem çok iyi geliyor hemde atıştırmalık olarak bayılıyorum 🥰
Gyyildiz Betus-27 ayrıca canım ben direk süt içemediğim için ilk hamileligimde de suanki hamileligimde de hem gevrek olarak hemde tozunu hep tükettim bir sorun da yaşamadım gebelik şekerin varsa doktoruna danışabilirsin.
Nilasyamom Betus-27 yiyorum kuzum valla ara öğünde iyi oluyor. Süt gaz yapıyor zaten bende çok yemiyorum ama güzel oluyor 😃
dorugunannesi34 Betus-27 canım attikttan sonra üç nokta işareti var hemen düzeltebilirsin bende yazım hatasi yapınca düzeltiyorum hemen