Merimex Renkli doppler ile bebeğimin yüzünü falan görmek istiyorum normal gittiğim doktorum renkli bakmıyor Maltepe de özel hastanelerde sırf yüzünü görebilmek için radyoloji veya renkli doppler için randevu alınabiliyor mu
Merimex Merimex 27.haftadayim bu arada henüz yüzünü göremedik buyuzden renkli dört boyutlu falan görmek istiyorum
Busra34ybg Merimex inşallah gösterir ben 2 kere girdim ama bizim oğlan çok inatçı sanırım yüzünü saklıyor bizden göstermiyor :)
Sedaa61 Merimex hastanelerde artık hem siyah beyaz hem renkli gösteriyorlar normal.muayeneye gittiğimizde
merve0128 Merimex bu doktorunuzla ilgili ben 19. Haftadan beri renkli görüyorum bebeğimi ve 34. Haftayız her hafta kontrole gidiyorum ve her gittiğimde görüyorum
Merimex Busra34ybg ben hastaneyi arayıp renkli ultrason için ücret soruyorum bana. Detaylı ultrason ücreti söylüyolar.
Yasemin301 Merimex normal muayenede doktorun cihazi renkliyse bakarsiniz benim gittigim doktorun renkli en son yuzunu gosteriyorsa bakiyor resmini veriyor bana oyle yapabilirsiniz
Beyzan Merimex siz detaylı ultrason a gittiğinizde yüzü görünmedi mi biz detaylı da elimizde çok güzel bir fotoğraf ile ayrılmıştık çok netti.
Merimex Beyzan net göremedik malesef 22.haftaydi zaten daha şuan 27 olduk daha net ve bellidir ama renkli doppler için ekstra ücret istiyorlar doktorlar renkli cihaz kullanmiyomuş
merve0128 Merimex Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa tarafında otursaydınız yeni yüzyıl hop hastanesinde doç dr Burak beyi önerirdim ama oralarda bilmiyorum malesef
busraerdalll Merimex benim sürekli gittiğim doktorumun hem siyah hem renkli var ama bebem göstermiyor hiç yüzünü ya kafasını cevirmiyor yada elleriyle yüzünü kapatıyor 😂
Merimex Beyzaaydin busraerdalll merve0128 özel muayenehane buldum ücreti yüz TL imis ve her muayene de renkli gösteriyor :)
Kmndas Merimex oha ben daha 11. Haftadayım 2 kere renkli ultrason verdi doktorum elleri ayakları herşeyi var çok güzel size detaylı da da mı vermediler onda kesin veriyorlar diye biliyorum