giyus06 Kızlar carsamba catı muanesi oldum kanamam oldu ama ertesi gün gecti bugünde sabah namazına kalktım nişan gelmiş şimdi bidaha baktım tekrardan nişan gelmiş anlamadım ben sürekli böyle nişan gelmesi normalmi
Ftmyldz12 MehZey pembe yada kahverengi bir rengi var mıymış sadece sarı sümüksü akıntı mıydı acaba bilginiz var mı
Cansuu-tr giyus06 nisan geldikten sonra gun icinde yine ayni tarz kanama olması normal, kan kırmızısı olmadığı sürece sıkıntı yok💜
Senemunlu giyus06 ben aksaminda agrilarim baslamisti sonraki gunun aksami dogurdum. Kuzenimde ogun dogum yapti
giyus06 LamiyaCetinkaya yaa demekki uzunda sürebiliyor pzartesi kontrlüm var bakalım cok heycanlıyım🤗
MehZey giyus06 gelir bugün yarın 3 gün içinde bazen 1 haftayı buluyor doğum sağlıkla alın kucağınıza 😊
LamiyaCetinkaya giyus06 belli olmuyor işte canım bünye meselesi tamamen, bazen aynı günde bile doğum olabiliyormuş
malatya4444 Geceden sancim baslamisti ve ertesi gun oglene dogru nisanim geldi hafif acik renk sumuksu biseydi ve ondn snra sancilar iyice artti bir iki saat daha cektm gittim hastaneye