Kosemen54 Eecnr yok hiç bakmadı zaten olumsuz bi durum yoksa neden baksın ki dogum ücreti de normal yada sezeruan farketmiyor fotograf cekimide içinde
Eecnr Kosemen54 bilgi verdiginiz icin cok sagolun benim icin cok onemliydi ilk doktora gidisim olacak ve o doktorlada devam etmek istiyorum 😊🙏
Eecnr Kosemen54 merhaba cihan hastanesi Betül hanıma gidiyorsunuz galiba bende ona gidiyorum ikili tarama testi yaptirdinizmi? Hastanede fiyat nedir biliyormusunuz?
Merve599 durukusunannesii Merhaba sebiha hanım a yaptırdım zaten kendi doktorum da o ayrıca 15 gün sonra tekrar detaylı yapıyor herkese ve bunu kontrol olarak sayıyor ücret ödemiyorsunuz
durukusunannesii Merve599 hamile kalmadan önce bir doğum sigortanız var mıydı? Ya da hamile kaldıktan sonra mı yaptırdınız . Bende yasemin hanıma gidiyorum fakat demir hayatın sigortası 7900 istediler açıkcası çok geldi fakat yaptırmayınca da daha fazla tutar diye düşünüyorum
Sevi36610 Özel Kocaeli hastanesi Prof.dr Eray Çalışkan aynı zamanda perinatolog.ikili test ve detaylıyı kendisi yapıyor.ama SGK anlaşması yok maalesef.alanında çok iyi
ylz12 Sevi36610 Eray beyi bende duydum yanıii Kocaeli’nin bence duyduklarında göre en iyisi keşke anlaşması olsa 😒😒
Merve599 durukusunannesii evet ben 8900 e yaptırdım komplikasyon dahil olan paketi… aslında benim için iyi oldu doktorumun muayene ücreti 2020 için 350 TL idi o sebeple sigorta yaptırmak mantıklı geldi…içinde 2 Li 3 lü taramalar var evet şeker yüklemesi de dahil katkı payı haricinde suana kadar para ödemedim… aslında mantık şu tamamlayıcı sigorta olduğu için SGK nın karşıladığı bütün herşey sigorta kapsamında kapsamadıkları değil.. mesela detaylı ya ücret ödedik fakat kontrollerimden düşmedi haliyle…doğuma kadarda muayene adetlerim de yetecek gibi duruyor açıkçası ben memnununum
durukusunannesii Merve599 yapılacak tahlillerin içinde detaylı usg 2li 3lü/4lü tarama testi şeker yüklemesi de var mı
a_y_s_e_m Betül hanım hangi hastanede. Emin misiniz isteğe bağlı sezaryen fiyatı da aynı mı Kosemen54
Oztrksena Medicalpark Ümit hanım kesinlikle tavsiye ederim ilk doğumumuda onda yaptım şimdi 2.yede ümit hanıma gidiyorum cok tatlı cok güler yüzlü ilgili samimi bir kadın ve cok tecrübeli 2 hamileliğimdede 10 haftalıkken cinsiyeti söyledi kesin olmamak sartıyla diye ben kendisni cok seviyorum tavsiye ediyorum
Smyyeakyldzz00 Alinamoms yani eğer firdevs hanım hamileyse hemen doktorumu tekrar değişmem gerekicek bu nasıl bir işti böyle 😒
Arzuska Yaşar çeğil e gidiyorum aşırı memnunum işinin ehli, güvenilir canımız doktorumuz:)) akademideydi şimdi kendine muayenehane açtı kaptanda. Fiyatıda özel hastane ile aynı Çok ilgili en az30 dk bebişimizi izletiyor 😍 kesinlikle tavsiye ederim