Kbrnrgnc ne güzel yazmışsın eline koluna sağlık canım❣️Bende aynı sorunları yaşadım kendisinde, bende medicalparkta Reyhan hanıma gidiyordum. Hastaneden yana hiç olumlu şeyler duymadığım için doktorumu değiştirme kararı aldım Firdevs hanım gittim. Dediğiniz gibi tatlı dilli sevecen gibi duruyor fakat hiç ayrıntılı bilgi vermiyor maalesef. Eşimi de içeriye almadı sadece kendim girebiliyordum, çok saçma geldi sonuçta teyzemi halamı götürmedim yani, eşim girmeyecekte kim girecek. Ve en son hamile olduğunu başkasından duydum hayal kırıklığına uğradım resmen… Kendisine sorduğumda daha belli bir şey yok riskli gebeliğim var falan dedi, yakınından duydum oysaki 2 buçuk aylık hamileydi şuan 3 aylık olmuştur… Doğumumda kendisi 8 aylık hamile olacaktı ne zamana kadar çalışacaktı belli bile değildi. Duymasam devam etmek zorunda kalıp son zamanlarımda hayal kırıklığına uğrayıp, başka bir doktora geçerken endişelenecektim… Aslında gizlenmemesi gereken bir şeydi bu neyse ki duymuş oldum ve doktorumu değiştirdim…