Asil_Egem Mrmerve nasıl 6. Haftada 450 oluyor ki ama benim 20 günlükken 485di ve kese görünmüyordu o kadar küçükken
Mrmerve Asil_Egem tedaviyle oldu arkadaşımın değerleri hep düşüktü benim 6. haftada kese göründü 15000di mesela bilmiyorum ki, arkadaşım öyle söylemişti şaşırmıştı benim değerime
Purpura26 Tostosunannesiii Maalesef değil ya kimyasal ya dış gebelik. Bu durumda kimyasal olması senin için daha iyi olur. Bakalım doktorun ne dicek
Minaliy Canım seni korkutmak istemem ama sağlıklı bi gebelik değil. Benimde beta bu şekildeydi dış gebelik dedi doktorum dün iğneyle sonlandırdılar. İnşallah senin değildir kimyasal daha iyi emin ol. Ben kimyasal olması için dua etmiştim artık.
annepanda Tostosunannesiii benm 6.haftada dahi gozukmemisti. 9.haftada gittim kese bebek kalp atisi gozuktu ama gec dollenmeymis 8.haftaya cekti. Suan 27 haftalik olduk cok şükur. Bu kadar perisan olmayın lutfen iyi düsünün iyiyi çağırın.
Minaliy Tostosunannesiii yok canım ağrı sızı hiç bişey olmuyor. Ama çok tehlikeli bi durum zaman geçmeden müdahale etmeleri lazım
gel_artik_bebegim Tostosunannesiii aa çok üzgünüm canım kimyasal düşük yapiyosun kanaman hemen başlamaz betan sifirlaninca başlar aynı adet gibi gidicek
Kmndas Tostosunannesiii peki ultrasonda dış gebeliği gördü mü belki de kimyasal geçiriyorsun değerin kimyasal değeri gibi sanki dış gebelikte biraz daha yükseliyor diye biliyorum bide ultrasonda tüplerde gözüküyor
Mrmerve Elbet-birgun-kavusacagiz Tostosunannesiii canım hayırlısı böyle demek ki Rabbim tez zamanda hayırlısıyla yaşatsın inşallah
Minaliy Tostosunannesiii geçmiş olsun canım hiç üzülme banada 3 ay korun dedi kendini sıkıntıya sokma hiç Allah hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde nasip etsin
gel_artik_bebegim Kmndas bence de kimyasal diş gebelikte beta kendi kendine düşmüyor normalin çok fazla yukseliyor iğneyle bile dusuremiyorlar bence kimyasal
Kmndas Tostosunannesiii iyi yapmış doktorunuz da 6 ay bebek deneylememekte durumu var oyüzden söyledim kimyasalda hemen deneyebiliyorsun
2prensesannesiiiii Tostosunannesiii Sakin olun zaten 6 ve 7. Haftalardan önce görmek kalp atışı duymak zor kese daha küçük geç döllenmede olabilir
Tostosunannesiii 2prensesannesiiiii benım değerlerımde gıc yukselme olmamıs yanı dış gebelık dedı doktor
Asil_Egem Tostosunannesiii canım benim içini ferah tut rabbim en kısa zamanda bu mutluluğu tekrar yaşatacak sana buna inan 🙏