Tostosunannesiii Purpura26 9 gun once 300 dü suan 428 cıktı netten baktım doktora gidicem bakalım sanırım ıyı bısey degıl dımı
Purpura26 Tostosunannesiii Maalesef değil ya kimyasal ya dış gebelik. Bu durumda kimyasal olması senin için daha iyi olur. Bakalım doktorun ne dicek
Asil_Egem Tostosunannesiii yani canım yükseliş pek iyi görünmüyor ama oda rabbimden bi git bakalım doktor ne dicek çünkü sen 5 haftadan bahsediyorsun fakat benim 485di bana 20 günlük demişti doktor umarım hakkında en hayırlısı olur 🙏
Tostosunannesiii Tostosunannesiii 480 yazıyo netten baktım doktora gıdıcem ne anlama gelıyo bılmıyorum bu 480
Omur_deniz25 Tostosunannesiii umudunu kaybetme canım bekle sabırla sonucunu bizede haber ver bazen geç döllenme olabiliyor bide kesenin görülme haftası herkezde farklılık gösteriyor
Tostosunannesiii Omur_deniz25 9 gun once degerım 303 dü suan 480 sanırım saglıklı bı gebelık degıl dımı
Tostosunannesiii Fatmaartr değerim 480 netten baktım gozuktu sonuc doktora gitcem sanırım iyi bısey degıl dımı
Gamzissss Tostosunannesiii Tatlım ben 4+2 de gitmiştim kese yok ama kan değeri yüksek demişti 6+3 de gördü keseyi hatta kalbi de atıyordu şükür ki rahat ol çok erken 🤗
Mrmerve Tostosunannesiii bende sizin yaşadığınızı yaşadım 5. Haftada 1200 Dü kese görünmedi, 6. Haftada değerim 15 bindi öyle göründü doktor banada dedi dış gebelik felan olabilir diye değerlerim çok yüksekti bence korkma çok şükür 6. Haftada göründü
Gamzissss Tostosunannesiii Derler ya hep iki katı diye canım ama yine de doktorun söyler herseyi her iki günde baktır bakalım inşAllah Rabbim gönlüne göre verir canım
Tostosunannesiii Asil_Egem gıdıncr netlescek bakalım oda o sekılde demıstı sın adet gunume gore ama bakalım
Mrmerve Yükseliyor olması dış gebelik yada kimyasal olmadığı anlamına geliyormuş galiba, arkadaşımın 2. Haftada 160mış kese görünmüş 6. Hafta da 450felan demişti arkadaşım içini ferah tut canım
Asil_Egem Mrmerve nasıl 6. Haftada 450 oluyor ki ama benim 20 günlükken 485di ve kese görünmüyordu o kadar küçükken