gel_artik_bebegim tipikbiryayburcu ben bu ilaçtan önce 1 kutu kullandım bir zararını görmedim yat etki olarak
tipikbiryayburcu Hav12316 Kullanımına 1 tablet aç karnına yazmışlar her gün bilemedim ya çok kararsız kaldım
Hav12316 tipikbiryayburcu cnm söyle folbiol da sadece folik asit var ama özel pahalı olanlarda b12 iyot vs oluyor b12 de hamile kalmamak için önemli sağlık ocağında tüm değerlerine baktırma eksik ne degil bilirsin ona göre içersin
tipikbiryayburcu mom77 Tabi içeriğide önemli ona da takıyorum ama çok kafam karıştı onuda bi araştıracağım teşekkür ederim 🧚🏻♀️
gel_artik_bebegim tipikbiryayburcu birkaç kutuyla zararı olacağını sanmam ama mesela gebelik planlayıp 1 sene çocuğu olmayıp 1 sene boyunca bu ilacı kullanan varsa ancak onlarda sıkıntı olur diye düşünüyorum
Cicilibicili tipikbiryayburcu down sendromu ve folik asitin uzaktan yakından hiç bi alakası yok canım. Down sendromu genetik bi farklılık. Gebelik öncesi başlamıştım ben de folbiol içmeye. Fazla olan vücuttan atılıyor zaten. Ama için rahat etmiyosa kullanma.
Caglacagla Cicilibicili ne alaka downn ya bende folbiol kullanıyorum . 5 mg yani tehlikeli olsa söylerlerdi . İyi yazmışsınız hiç duymadım öyle bişe .. bence çok araştırmak kafa yorar
tonbikinannesi tipikbiryayburcu tok içtim ben genelde tok içiliyor hele mideniz benim gibi hassassa hapa karşı tok içmenizi tavsiye ederim her aç içtiğim hapı istifra ediyorum çünkü
tipikbiryayburcu tonbikinannesi aaa bende sideferi tok içiyordum ama bunda direkt aç karna yazmışlar bende şaşırdım
Beste34 tipikbiryayburcu canım ben folic us plus kullanıyorum bir yan etkide yapmadı gayet memnunum fiyatı 30-40tl gibi birşey tavsiye ederim 🌸
tipikbiryayburcu _abc_xyz bazı doktorlarda kesinlikle tavsiye etmiyormuş değerlere göre yazıyorlar sanırım
tonbikinannesi tipikbiryayburcu sizi etkilemiyorsa sıkıntı yok açken daha çabuk emiliyor vitamin sanırım
Whiteswan tipikbiryayburcu ben hamile kalmadan knce basladim folibole hanile kaldiktan sonra kadin dogum doktorum dozu yuksek dedi degistirelim dedi folidoce verdi sindi onu kullanıyorum
Elifdikel tipikbiryayburcu ilk hamilelegimide doktorum verdi ikincisinde de ben sağlık ocağındsn istedim yine doktora yazdırdım çok yeni suanki hamileliğim daha Kendi kadın doğum doktoruma gidemedim
Meloss37 tipikbiryayburcu ben folbiol kullanmıştım şükür Bi sorun yaşamadım kuzum bebeğimde doğdu bilemedim kuzum doktor ne diyorsa onu al istersen yada doktoruna bu folbiolu sor