nida50 YazeeL mevsime göre de değişiyordur belki, şubatta doğumum nasipse. O yüzden de söylemiş olabilir 🤷🏻♀️ ben sabahlık da almadım, bir ince, bir kalın uzun iki hırka koyacağım sadece
060631 YazeeL 😃 Allah’ın izniyle inşallah, teşekkür ederim. Kalitesini beğendim ne çok ince ne çok kalın. Dikişlerde iyi 👍🏻
Bircanderin YazeeL alt üst takım hediyeydi elbiseyi de normal iç çamaşırı satan bir mağazadan aldım marka değil 50 tl bir fiyatı vardı
esraozbl YazeeL şuan denediğinin tam olan bedenin bir beden büyüğünü aldım hemen gitmez göbek bir kısa kollu bir uzun kollu birde elbise aldım yeter bence
BurcuP Ben trendyolmilla ‘nın önü düğmeli pijama takımlarından ısmarladım bir tane , karnım küçülünce de evde de giyerim, ilk aylar hep pijama giyiliyor bari şık olsun da moralimiz yerine gelsin 😀
Sehertamer YazeeL instagramdan aldım Şuandada giyiyorum rahat rahat yatıyoruz çok memnun kaldım 34+3 gündeyiz
Sehertamer YazeeL lohusa_dukkani instagram hesabı takip edip bakabilirsin Biçok takım var canım kilona göre bedenini ayarlıyor bayan yardımcı oluyor pamuk yumuşacık kumaşı fiyatıda uygun ben çok memnun kaldım
Tugbahanim1 YazeeL gecelik aldım M bedeni bana oldu Lohusa sepetim sayfasından önden düğmeli pijama takımı aldım XL si ancak oldu. Aslında L beden şu an bana ancak oluyor.
gonul0604 YazeeL ben 2 takım emzirme bölmeli pijama almıştım çok büyük rahatlık göğsünüzü emzirme bölmesinden çıkarıp bebeği emziriyorsunuz tavsiye ederim🌸
Gulsenela YazeeL kesinlikleeee catharines diyorum önerisini çok duymuştum bugün gidip görmek istedim böyle bir kumaş böyle rahatlık yok hem şık hem zarif inanılmaz öneriyorummm ben 820 olanı aldım iyi almışım dedim
Masalmom YazeeL valla ben tıpkı düşündüğünüz gibi lc’den önü düğmelilerden aldım gayette rahatlar 2 takım aldım hastane için bir iki tanede düz alt pijama aldım belki kanama olur leke falan gecerse diye temize üzerime yine lc’den iki tane düz ince triko uzun hırka aldım
Ipek0z YazeeL ben geceliği de pijamayı da waikikiden aldım önden düğmeli değil omuzdan çıtçıtlı aldım pijamayı o kadar güzel ki kumaşı. Ben de tesettürlüyüm baktım hiçte ince değil normal pijama. Ama gecelik biraz iç gösteriyor sabahlık giymek zorundayım
RANA60 YazeeL trendyoldan iki tane takim aldim pijama uzun kollu sonrada kullanabilirim lohusa gecelik istemedim bi kerelik kullancaz hastahanede okadar sonra ben giyemem o yuzden iki tane pijama takimi aldim cokta güzel kumaşi falan indirimde aldim