Nrcnnnnn birmelekannesi_ medovanın teknolojisi çok iyi diyorlar ben 6 haftalıktan beri oraya gidiyorum Aysel hocaya çokta ilgili bilgili biri kendimce şuanda 35 haftalığım hastane değiştirmemin bir anlamı yok diye düşünüyorum
birmelekannesi_ Nrcnnnnn evet bende ilk haftalar seçil hanima gittim iyi bi doktordu ama esimi almiyolar diye degistirdim birde seçil hica sanki tup bebek hastalarina daha ilgili gibi geldi
Betl4201 birmelekannesi_ ben arayıp soralı bir ay oluyor belkide yanlış bilgi verdiler bana yada zam geldi
Betl4201 tubi_19 şehir hastanesi gidiyorum şuanda özelleri araştırdım çoğunun fiyatlar yüksek olunca şehir hastanesine geçtim
tubi_19 Betl4201 hangi doktora gidiyorsunuz ben de farabideyim ama büyük şehir hastanesine geçmeyi düşünüyorum
Nrcnnnnn birmelekannesi_ ben beğeniyorum gayet memnunum bende şeker ve tansiyon var aynı zaman da kan uyuşmazlığı korkuyorum oda baya ilgileniyor
birmelekannesi_ gmzkbk bende sordum bugun zam gelirmi diye bilemeyiz falan diye kivirdi benim dogumda nisana insallah bu gidisle bende oyle dusunuyorum😅
Hzlhlm17 Ben tıpa gidiyorum arkadaşım orada ebe çok yardımcı oluyor yoksa gitmezdim yani kalabalık ve randevu alması zor.tek güzel yani ücretsiz olması işte 😁
Busrauzer minikturta Medicana kendisi koronasiz mıymış ta birde korona test parası alıyorlar. Tüm kadın dogumculari koronayi geçirdi orda. Milleti zora sokuyorlar çok sinir oluyorum Medicanaya
ikibebeliana Busrauzer şuanda tüm hastahanelerdeki ücrete test dahil diye biliyorum 🙄 yani test zorunlu
Busrauzer birmelekannesi_ bende Ahmet Başarana gidiyorum yarın randevumuz var sezeryan günü vericek bize Kızılayda yapicaz doğumu yarın ogrenicem bende fiyatı🙄🙄
Busrauzer minikturta Medicanaya hic gitmedim canım sağlıkçı olunca pandemi zamanlarda hep bize geldi doktorları
minik_kalbim Nrcnnnnn Kontrollerini farabide yaptriyorsan 2140 Tl ama doğuna gideceksen 3bin küsüratida vardi sanirim.
Busrauzer ikibebeliana bugün sorduk Kızılay test istemiyormus canım testin doğruluk payı yüzde 40 olduğu için gereksiz görüyorum bende