birmelekannesi_ Konyadanözel hastanelerin dogum ucretlerini bilenler yazabilirmisiniz lutfen farabi medova ozel buyuksehir medicana akademi baskent
Betl4201 Büyükşehir Hastanesi doktordan doktora değişiyor sanırım ben telefonla arayıp sordum 2500 dediler ama Doğum yapan kişilerden 3000 diyenler var anlayamadım
Betl4201 birmelekannesi_ ben arayıp soralı bir ay oluyor belkide yanlış bilgi verdiler bana yada zam geldi
Busrauzer minikturta Medicana kendisi koronasiz mıymış ta birde korona test parası alıyorlar. Tüm kadın dogumculari koronayi geçirdi orda. Milleti zora sokuyorlar çok sinir oluyorum Medicanaya
minik_kalbim Nrcnnnnn Kontrollerini farabide yaptriyorsan 2140 Tl ama doğuna gideceksen 3bin küsüratida vardi sanirim.
34melek34 Benim doktorum başkente eser bey hastaneye gittim kanamam vardı bide kan uyuşmazlığı vardı bi gece 2 gün kaldım 1500 tl ödedim
birmelekannesi_ Nrcnnnnn yok canim orayi aramamistim ama 3000 tlden asagi olcagini sanmiyorum gecen sene 2800 falanmis arkadasim dogum yapmistida
Nrcnnnnn birmelekannesi_ acaba asker personele indirim felan oluyor mu ya onu araştırmak lazım 🤷♀️ Siz hangi hastane düşünüyorsunuz
birmelekannesi_ Nrcnnnnn medova veya medicana sanirim en son farabiye gittim 25+3 haftalik hamileyim artik kesin bir yere gitmeme gerekiyor bende biyer bulamadim bi
Nrcnnnnn birmelekannesi_ medovanın teknolojisi çok iyi diyorlar ben 6 haftalıktan beri oraya gidiyorum Aysel hocaya çokta ilgili bilgili biri kendimce şuanda 35 haftalığım hastane değiştirmemin bir anlamı yok diye düşünüyorum
gmzkbk birmelekannesi_ valla eşim sormuş ama söylememişler 🤣 ben kesin zamlı fiyatta doğuma giderim bu şansla😀
Betl4201 tubi_19 şehir hastanesi gidiyorum şuanda özelleri araştırdım çoğunun fiyatlar yüksek olunca şehir hastanesine geçtim
birmelekannesi_ gmzkbk bende sordum bugun zam gelirmi diye bilemeyiz falan diye kivirdi benim dogumda nisana insallah bu gidisle bende oyle dusunuyorum😅