tazegebee Astadavistabeybi 2 gündür bakıyorum post acmismisin diye sonunda buldum. hayırlı uğurlu olsun canım. saglikla büyüt inşallah 🤗
Yelizimmmm3447 Astadavistabeybi yaaaa mahşallah bizim yerimize cennet kokusunu içine çek rabbim hayırlı evlat eylesin bizede dua et hayırlısıyla bizde doğuralım 🤗🤗🤗🤗🤗❤️🙏
Af_dmr Yaaaaa heycanla bekliyoruz hemen yaz. Hayırlı olsun canım Allah bağışlasın. Duanı isterim bende sağlıkla kavuşayım.
NefesDeniz Astadavistabeybi Oyyyy yiyim ben sizi emiii maşallah Allahımm kavuşturdu sizi😍❣️ Yaaa nasıl bir hismiş nolur azıcık anlat
Seval22 Astadavistabeybi yaaa incimi bizimde kızımız olsaydı adı İnci olcakti 15 yıl önce ilk tanıştığımızda eşimle ilerdr kızımız olursa adı inci olsun demiştik kısmet olmadı oğlumuz oldu inci adının bende yeri ayrı Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhatle
Astadavistabeybi MehZey malesef 3 te kaldı ama sezeryan ile kavuştuk ilk fırsatta hikayemizi yazcaz 😍🙏
Asi_0658 Astadavistabeybi nasıl sevindim anlatamam allah analı babali büyütsün insaallah bol bol kokla inci hanimi bol.bol sütün olsun insaallah hikayeni bekliorum sabırsızlıkla
MehZey Astadavistabeybi hayırlısı buymuş demek sağlıklı olsun yeter çok çok hayırlı olsun gözün aydın sağlıkla büyüt miniğini 🤍🌼