Mengihilal Astadavistabeybi ne durumdasn acaba ilerledi mi açılman ? Belki herşey yolunda gidip doğurmuşsndr bile 🤷🏻♀️ Yani inşş 🤲🏻
smyra32 MehZey herkesin acı eşiği bir olmuyor 50 lerde bende çok zorlanmadim ama 70ve 100 beni mahvettti.. birde yatakta nstye bağlı çektim tüm ağrımi o çok zorladı😭
MehZey smyra32 evet işte dediğiniz gibi acı eşiğine bağlı kimini çok zorluyor kimi gayet güzel idare ediyor rabbim bekleyen herkese kolay doğum nasip etsin 😊
Asi_0658 Astadavistabeybi çok şükür 🙏 insaallah hayırlısı ile kucağına al yavrunu doğurdum mesajını bekliorum sabırsızlıkla
asra42 @Astadavistabeybi ay hadi insaallah tek nefeste kurtul cnm guzel haberlerle gel sagliklica al kucagina minişini 🥰🤲bizlere de bol bol dua et kuzum bende 2 cm acilmam var sancim yok evde beklemedeyim bende dogurayim artik 😏heycanla bekliyoruz seni ve bebisin guzel haberlerini🤲🥰
tuubshh Hadi hayırlısı olsun bir avazda inş darısı başıma benimde yarın kontrol duruma göre ya yatış olacak yada tekrar eve gelexez
Astadavistabeybi MehZey malesef 3 te kaldı ama sezeryan ile kavuştuk ilk fırsatta hikayemizi yazcaz 😍🙏
BetulG Ben de merakla bekliyordum sizi. En kısa zamanda güzel haberler verirsiniz inşallah. Darısı bizlere
LamiyaCetinkaya Astadavistabeybi ay ben daha yeni görüyorum 😍😍 noldu nasılsın iyi misin? Korkma etrafındaki seslerden, bak ne zamandır beklediğin gün gelmiş tadını çıkar 💃💃
Beyzan Astadavistabeybi yaaaaaa sağlıkla doğur inşallah 6 saat olmuş sen yazali belki de bebeğini kucağına aldın 😍Allah ikinize de sağlık versin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
NefesDeniz Astadavistabeybi Ayyy çok şükür nihayet 🤩 Bizi haberdar et olur mu çok heyecanlı hakkaten Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin😍
MehZey Astadavistabeybi nerelerdesin iyi misin saatte bir girip seni takip ediyorum 5 saattir yoksun 😶
Btm571 Astadavistabeybi canım yatış için erken degilmi benim 1 cm var doktor birşey demedi bir hafta sonra gel dedi