Oziozi Astadavistabeybi sevındım beklıyordunuz zaten artık postlara yaza yaza ısımlerden tanış olduk ☺️Hayırlısıyla alın kucagınıza bebegınızı sagsaglım 🙏🧿çok guzel bır dogum olsun ınsallah sız ve sızın gıbı bekleyen tum anneler bizlerde ☺️ Zamanlı guzel dogumlar nasıp etsın Rabbım 🙏
Diilekk19 Astadavistabeybi inşallah kolayca doğurursunuz benimde 1 haftam kaldı bende çok korkuyorum hiç çaktırmıyorum dualarınızda beni de unutmayın 😍
Astadavistabeybi Diilekk19 beni korkudan titreme tuttu ama doktorum hissetmeyeceksin diyor epiduralle inşallah sıkıntı yaşamam
Asyaayaz1 Sevindim bekliyordunuz zaten SAĞLIKLA gelsin bebeğiniz sarışın bizim başımıza inşallah🧿❤️😍🤲
kadriye25 Astadavistabeybi ayy hadi inşallah sağ salim doğumun olsun inşallah. Dualarında bize de yer ver🤲🥰 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Astadavistabeybi kadriye25 hepimize sonsuz dışlarım var rabbim beni de kurtarsın inşallah sağsalim atlatayım 🙏🙏
limonluchescake Astadavistabeybi hayırlıısyla gececek arkadasim🙏🏻🙏🏻 Dualarımızdasin hic korkma. Desteğiz sana. Bizi de habersiz birakma☺️🙏🏻❤️🌸
Duygus123 Astadavistabeybi Allah yardimciniz olsun kolay bir dogum olur insallah☺️Saglicakla su gibi akip gelsin bebeginiz ..
Cicilibicili Astadavistabeybi Allah kolay doğumlar nasip etsin canım. Kucağına aldığın an tüm bunlar hayal gibi olucak. Sakin ve pozitif kal 🥰
6217 Astadavistabeybi ayyy canım haydi hayırlısıyla inş sağ salim kavuşursun bebeğine kolay doğumun olsun inş 😊 banada dua et bende normal çünkü bugünlerde bizde bekliyoruz 🙏😊
Neslihan1903 Astadavistabeybi hadi Allah kavuştursun canım korkma bebeğinin kokusunu düşün eninde sonun kucağında olacak dua et bol bol rabbim kurtarsın 🤗
Alps Astadavistabeybi ayy sabah kalkar kalkmaz ilk seni aradı gözlerim naptı doğurdu mu diyeee 😂 akşama gelir dedim gelmemiş tüh bu da tutmadı 😂 doğum hikayesi bekliyoruuuzzzz Allah bir avazda kurtarsınnn sağlıkla al kucağına 😂🤩