Bsraka111 Hamidekskr çok şükür umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bizimde çift olsa seviniriz tek olursa da zaten o niyetle yapmıştık sağlıklı olsun 😄🙏
istanbul3434 Bsraka111 canim hic bilgim yok ama cogul gebelik veya gecen aydan hamile kaldin da uzerine adet mi gordun acaba aklima o geldi
Bsraka111 istanbul3434 yok kese tam 4+6 ultrasonda anlayabiliyor Dr aksi halde kalp atışı duyulurdu 😌
Esracobanesram Bsraka111 benimkide dördüncü haftamda 1000,90 di yüksekti ama çoğul gebelik değildi bnde umutlandim tek gebelikti Oglununannesi
Bsraka111 Esracobanesram benim annemin de ikiz var ya acaba mı demedim değil ama olabilir olsun sağlıklı olsunda 🙈
istanbul3434 Bsraka111 saglikli bir kese gorduyseniz ultrasonda beta degerine takilma Allahin izniyle tekil mi cogul mu bilemem ama insallah kalp atisi da duyarain ve bebegini (veya bebeklerini) saglikla kucaklarsin😍
Damlae16 Bsraka111 erken döllenme olabilir benim de adetten hemen sonraymis yumurtlamam galiba çok erken öğrendim ve daha yeni 4. Haftaya girmisken keseyi çok rahatlıkla gördük muhtemelen senin de öyle olmuştur canım 🤗
Bsraka111 Damlae16 olabilir annemin de ikiz gebeliği olduğu için biraz şüphelendim ama sanıyorum tektir😌
Bsraka111 istanbul3434 inşallah hepimiz aynı şekilde sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza çok heyecanlıymış böyle tahmin etmiyordum 2 hafta nasıl geçecek 😄
badehandeyldz Bsraka111 metro hastanesine gidiyorum Tahir Hakan bey canım sen hangi hastane hangi doktora gidiyorsun☺️
istanbul3434 Bsraka111 ahh ahhh daha dun gibi kalp atisi bekledigim gunler su an 36. haftadayim. Sor bana nasil gecti hic anlamadim.😁 saglikla gelsin insallah🙏
Bsraka111 badehandeyldz yeni açılmış bir yer seyhan belediyesinin arkasında kalıyor ama doktorum çok iyi ayrıca merkez kalabalık değil en güzel yanı o galiba😄