MucizeBirKalp Bsraka111 Cogul gebelik olabilir. Ama sorun olacak bi durum değil bildiğim kadarıyla. Saglikla kavuşmak nasip olsun
archmom Bsraka111 canım ya erken döllenmen vardır ya da çogul gebeliğin bence . Doktoruna sormadın mı ?
iremgun Bsraka111 sorun olarak bakmayın. Erken döllenme olduysa olabiliyor benim de o civarşardaydı 4+5ken😊
Bsraka111 archmom ya ultrasona girdikten sonra beta hcg sonucum çıktı ben de acele etmeyeyim kalp atışı duyulduktan sonra sorarım dedim zaten o sırada belli olur herhalde değil mi 😌
archmom Bsraka111 tabiki belli olur canım . Sen kendini strese sokma 🥰🥰🥰 sağlıkla al bebeğini kucağına insallah
gel_artik_bebegim Bsraka111 3 ihtimal var erken döllenme , çoğul gebelik ya da dış gebelik inşallah ilk ikisidir🤗
Bsraka111 gel_artik_bebegim dış gebelik yok keseyi gördük en azından dış gebelik olmadığını biliyoruz 😄
MucizeBirKalp Bsraka111 benimde yuksekti arkadasim kesin erkek dedi ama kızmış:) sadece iri bir bebis oldu doğmak bilmiyo🤣 seninde öyle olabilir
Hamidekskr Benimde 4+6 da 10000 çıkmıştı bende ikiz diye şüpheleniyordum ama tek ama Allaha şükür gayet iyi su an 12+ 2 yim 🙏 allah bütün Hamilelere sağ Salim Kucağına almayı nasip etsin bebişlerini ❤️
Bsraka111 Hamidekskr çok şükür umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız bizimde çift olsa seviniriz tek olursa da zaten o niyetle yapmıştık sağlıklı olsun 😄🙏