SevDin Ebrfth 3. Aydan beri hiç aksatmadan kullanıyorum gece yatmadan 2 saat yemek yemeyi bırakmış oluyorum içiyorum ve uyuyorum mide bulantısı yapmadı ama ciddi anlamda kabız yapıyor ama bir şekilde bitkisel yollarla çözmeye çalışıp ilacımı bırakmıyorum hem folikasit içeren bir ilaç hemde hamilelikte çok önemli doktorunuza danışmadan yada kan değerlerinize baktırmadan bırakmayın
Aybukealtintas Ebrfth Bende demir ilacı kullanıyorum, içerisinde hem demir hem folik asit hemde b12 var. Mide bulantısı bazen yapıyo her zaman değil, normal zamandada kabızlık problemi yaşadığım için çok fazla o konuda etkilemedi beni ama günde 2.3 kere cıkıyorum.
Kbrazcan Aybukealtintas evet benim kullandığımda böyle ferplexfol adı mide bulantısı bu yapmadı ama gynoferon yapmıştı
Aybukealtintas Kbrazcan bende gyno ferro sanol kullanıyorum, 2 farklı doktora gittim 2side bunu kullanmamı istedi
Ebrfth Kbrazcan benim ilaçım maltofer diye minik surup kutuda 20 tane var gunde ıkı tane seklınde içiom ama tadı berbat😒
ZbeydeCandanMlk Ebrfth canm çok önemli gerçekten şuan kaç haftalıksın bilmiyorum son aylarda kansızlık baş dönmesi baygınlık hissi yapyor bişekişde doktoruna danş sana uygun bişeyler versin aynı şeyi kendim yaşıyorm çok düşmüş serum şeklinde veryor doktorum şuan
Ebrfth ZbeydeCandanMlk 18+2 yim suan ınan suan bile var ya halsızlık umarm baska bi ilaç önerr tadı berbat bu kullandıgımın🤭
Maide Aybukealtintas bende kullaniyorum onu doktor her hamileye veriyoruz kan degeri dusuk olsun olmasin dedi. Ve cogu zaman unutuyorum icmiyorum
Snur94 Ebrfth bana 16. Haftada verdi bende aynı sıkıntılardan 27. Haftaya kadar kullanamadım ama halsizlik olunca Doktorum uyarınca yeni başladım baş dönmem oldu ilk günler kabızlık daha az çektim bu defa mide bulantım hiç olmadı gibi doktorunuza söyleyin kabızlık İçin değiştirebiliyor ilacı bana muadili başka ilaç verdi yeni başladım sayılır vücudun bi süre sonra alışıyor ilaca dogumdan sonra daha sıkıntı olur emin ol biraz dayanmalıyız annelik bunu gerektiriyor malum
Rasev Ebrfth ilk 3aya gibi bebek bizim kanimizdan olusdugu için her hamilede kan azliği oluyo ilaçlari bende kullanmak isdemiyodum buyuklerdi zorla yutuyodum ama kulıandim mecbur olarak şimdi baş donmesi baş agrisi gibi bi problemim yok çok şükür
Aybukealtintas Maide Evet cünkü özellikle belirli birhaftadan sonra annedeki demir i bebek alıyormuş o yüzdende azalıyormus bizlerin demir oranı, ben basucuma koyuyorum her sabah uyanır uyanmaz hemen içiyorum öyle olunca unutmuyorm🤗🙈
bilges Ebrfth bence kullanmalısın canım bana doktorum en başta verdıgınde kan degerım 12 8 felan dı.. Bana mide bulantısı yapmadı gayet rahat kullanıyorum aç karnına. Ancak hemoraıd var kabızlık yapıyor dıye önemsemeyin 2 3 gün içiyosam 2 3 gün içmiyodum. 28 haftada doktora gıttım kan testınde 11 i normal kabul edıyoruz dedı ama seninki düşük dedı 10 4 düşmüş.. Bende dedım kabız yapıyo dıye ben düzenli kullanmadım dedım sakın bıdaha öle bısey yapma hatta bazı günler sabah akşam iç demişti. Bırdaha da aksatmadım sonra korktum. ☹☹
Ebrfth Tgbrl sanada geçmiş olsun canım kullanmayınca bas agrısı yok kullannca basmda agrıo bakalm pazartesi gidince sorcam allah yardımcımız olsun valla
Tgbrl Ebrfth amin canım belki ilacını değiştirir bana maltofer şurup vermişti o da ishal yapmıştı sonra gyneferon kullandım o hiç etki yapmadı ama meğer bana faydası yokmuş 😂
Snur94 Hira ben aç karnına içememiştim Doktorum ne zaman içersen iç yeter ki iç demişti yemeklerden sonra aldım mide bulantısı yapmadı bende gyno ferro
Aysimaveannesi Ebrfth canım b3n kullanmaadim 4.ayimda vermisti doktorum senin gibi sikayetlerim coktu halsizlik falan yapiyordu kullaadim daha sonra bir ay sonra gittigimde kanim cok dusmus dusugunde altini dusmus kesinlikle kullancaksin dedi dogumda kan kaybetceksin sen dogumdan sonra halsiz duser bebegine bakamazsin dedi bir aydir kullaniyorum canim kotude yapiyor ama mecbur kullanmak zorundayim
Xrem Ebrfth canım ben kullanmıyorum 32. Haftamdayım hiç kullanamadım hatta önce ilaç aldım alerji yaptı benim boğazıma kadar şişti bi sabah nefesim kesildi. Bütün yan etkileri yaşadım yani. Sonra şurup denediler oda aynı etkileri yaptı. Ve doktorumda kan ilacını içme ama kırmızı et tüket ve vitamini aksatma dedi. Mecburiyetten kullanamadım yani şuana kadar kanım gayet iyiydi ama gebelik öncesi kanım fazla olduğu için bi sıkıntı yaşamadım. Ben ilaçları bile doktoruma verdim ihtiyacı olana versin diye.
Xrem Ebrfth aklımdayken benim arkaadaşımda kullanmadı onun kanı baya düşmüş ama haftada bir iğne veriliyo gibi bi şey demişti sanki bi araştırın isterseniz.
Esra12121212 Ben de 26. Haftamdayım. Bir haftadır kullanıyorum. mide bulantısından ne yapacağımı şaşırmıştım. Meğer ilaçtanmış.