Minigimyolda Zhra_cil hayır öğrenemedim göstermiyor bağdaş kurmuş tekrar çağırdı inşallah bu sefer gösterir
Zynp27 Bende ibni sina eda hanima gidiyorum memnunum 30 hafta olduk biz şuana kadar bir sıkıntı olmadi şükür.
Mom2525 Masal80 gittim evet yani memnunluk dersen kadının sesi hala kulaklarimda kibar kibar konuşması ben doktordan memnun kaldım ama tabiki doktoruma öneriyle gittigim için birisi paramla rezil oldum bilge hanıma gittim memnunun yazmıştı
Cemrenin_annesi80 Mom2525 ben yeni dogum yapdım doktorları daha iyi tanıma fırsatım oldu devlette meriç balıkoglu var yusuf dal var bunlsr çok iyi tavsiye ediorum
Zhra_cil Minigimyolda sanmıyorum bana da 13 . Haftada söyledi doktor degişir diye korkuyordum dun gittim. Doktora diyorum işte cinsiyette bi değişiklik var mı dedim hayır yok dedi güldü 😅erkek kendini belli ediyor zaten 🥰
Cemrenin_annesi80 Mom2525 devlettede bi tane kadın var iyi aslında bilge erbey ben gebelik zehırlenmesi yaşadım yogun bakımda felan kaldım servıse cıkdıgımda bizzat geldi odama ilgiliydi
Mom2525 Cemrenin_annesi80 evet bende ona gittim en son aslında çok çok memnun kaldım kendisinden ama insan bir kere giidnce emin olmak istiyo
Esra_80_ Mom2525 ben em son 90 TL ödemiştim canım ben şuan Ankara’da yım ama orda yapıcam Özlem hocada yapıcam dogumu mu
Esra_80_ Mom2525 benimde eşim askeri personel ☺️Benimde memleket Osmaniye burda yapıyor eşim görev o yüzden memlekette yapıcam
Mom2525 Esra_80_ ayy ne guzeel bende ailemin yanında olsun istiyorum birde malum buralar sıcak aşırı o yüzden lohusaliga dayanamam burada