_abc_xyz minisinannesiiii doktor 71. Yi doguramazsin derse pammık psikolojin bozulur tikkat et bebeyım 🤣🤣🤣(doktor acik acik bilgilendirince de moralleri bozuluyor hanimlarin oyle pammiklar ama bilgilendirmese doktor ilgilenmiyor olur 🤦🏻♀️😂)
_abc_xyz midekoruyucu ama senin yonlendirmeni gormedi muhtemelen yarin yanlislikla mugede olacak 😂😂😂 aksam esra da goremezsek yarin mugeye bakariz 😂😂
minisinannesiiii midekoruyucu halbuki ben sadece onu bilgilendirmek istemistim komşunun çocuğu da öyle oldu da
minisinannesiiii Yırtık bulamadim ama çamaşır suyu değmiş bu konuyu nerde işliyolar namazdan gelsin yedim onu 😀
minisinannesiiii Kızlar çok kötü bi olay anlatcam size ben hergün mutfaktan başlarım evi süpürmeye en son yatak odasını süpürürüm bugün tersten başladım çocuk ters doğarmı lütfen bilgilendirin
minisinannesiiii hanibazen şimdi bilgililer gelir süpürgeyle dalga geçmeyin onunda bi kalbi var der 😀
minisinannesiiii midekoruyucu bana mahallenin başından göbek adam diye çağırarak geliyo gel öldürcem seni dedim 😀