minisinannesiiii midekoruyucu bana mahallenin başından göbek adam diye çağırarak geliyo gel öldürcem seni dedim 😀
_abc_xyz minisinannesiiii benimkide askim onden ve arkadan ayri ayri bakinca yarim dunyasin ama yandan bakinca tam bir dunya gibi duruyorsun az bi donsene kendi etrafinda diyo 😂😂😂😂
midekoruyucu minisinannesiiii ellerin arkada makineyi tutarak süpürürsen düzelir, bizim öbür komşu öyle yapmıştı 😂
_abc_xyz minisinannesiiii kiz ben aldirdim bu aldi basini gitti yok ben dogumdan sonra vercem ya bu adam nolcak dedim sonra 😂😂 adam 70 den 85 e cikti diyet yaptiriyorum simdi 😂😂
minisinannesiiii _abc_xyz bana göbek adam dediği için pugb oynarken ona tencerede kalan yemekleri yediriyorum haberi bile olmuyo oda bana demeseymis 😁😁
_abc_xyz minisinannesiiii ahahaha 😂😂 yok yok ben yaptim pisman oldum sonra simdi zayiflatmaya calisiyorum 😂😂
midekoruyucu minisinannesiiii kız yatıyorum dünden beri yeni gördüm seni öyle yiyemezler korkma tarzansın sen 😂 ayrıca bebeğe turşu mu dedin sen niye dedin merak ettim 😂 vardır bi bildiğin 😂😂😂😂 turşu dedinse turşudur nokta 😂
minisinannesiiii _abc_xyz yok kadinin bebegine turşu demişim yok çok günahmış yok dalga geçmişim ne olmus amcam dogum yapti dediysem 😁