midekoruyucu minisinannesiiii kız sabah sabah vallahi kahkaya boğdun beni 😂 şokla anam şokla çocuk içerde alışsın bi sıcak bi soğuk 😂
haziranin25i minisinannesiiii ay deme benim de karnım acıktı ama gözüm aç olduğu için ne yiyeceğimi bilemiyorum 😂
minisinannesiiii haziranin25i kocaman bi tost yapıp hunharca yiyesim var ama eşim bana eşlik etmiyo o yemezse yemem asla oda kilo alacak
Minnak_annesi34 midekoruyucu oturdum ironi olduğunu anlayanlari bekliyorum Gerci burda neler gördü bu gözler insanlarada hak vermek lazim😆
midekoruyucu Minnak_annesi34 var bi kaç tane anlamayan çaktırma cevap vermiyorum belki anlar diye ama yok 😂
Burcuseyy midekoruyucu aaaa Aaaa ne yaptın ne yaptın seeeen çocuğunda ıhlamur çiçeği lekesi çıkar limon limon olur bebek hiç birşeyde bilmiyosunuz yahuu
midekoruyucu Burcuseyy 😂 ilk gebeliğim ondan fazla üstüme gelmeyin siz sanki çok biliyosunuz ncşsmdlwndşsnf 😂😂😂😂😂😂😂😂
momelif midekoruyucu bn ihlamur icince lekelenmem olmstu dr icme bazilarina ii glmez demisti brkmstm icmeyi
mucizemm01 momelif mandalina cekirdegi yutan bir anneyle dalga geciyorlar ğostu acan hanımefendi ciddi degil yani
midekoruyucu hanibazen biz yediğin krakerlerin bebeğin popişine batıp batmayacı konusunda post açtığını düşünmüştük 😂