minisinannesiiii midekoruyucu ben içiyorum hergün ultrasonda gördü doktor çok temiz çocuk dedi soda banyosu yapıyo şimdi dedi
midekoruyucu minisinannesiiii o şimdi bebeğin popişine kraker batmasın diye havanda ezip tozunu yiyor
crescent_ midekoruyucu @minisinannesiiii arkadaşın doktoru da onayladığına göre hemen başlayalım benceeğ 🥳
midekoruyucu crescent_ tabi canım bu çok önemli bi konu , peki soda sade mi yoksa meyveli mi, meyveli olursa o meyve gibi kokar mı
midekoruyucu minisinannesiiii ben de içicem bakalım doktor temizlik farkını görücek mi ULTRASYONDA 😂😂😂😂
minisinannesiiii midekoruyucu evet tabiki bülent ersoy neden beyaz saniyosun süt banyosu yaptığı için
midekoruyucu minisinannesiiii 😂😂😂😂😂😂 bülent ersoy kadar beyaz bir yavrum olsun diye her gün içicem sütlü soda 😂
midekoruyucu minisinannesiiii amiiinnn amiinn İnşallah 😁 @hanibazen kızlar ben artık baş ağrımdan duramıyorum biraz uyumayı denicem 😅 sizlere Allah rahatlık versin İnşallah öpüyorum bebişlerinizi 💕
minisinannesiiii midekoruyucu iyi geceler Allah rahatlık versin geçmiş olsun canim iyi güldük bizde seni öpüyoruz bende biseyler tıkınayım ❤😘
haziranin25i hanibazen böyle değişik postlara lütfen beni de etiketleyin 😂😂 güzel şeyler çıkıyor şimdi tüm yorumları okuyacağım 😂😂