Semazrl Ayse-2 hindistan cevizi yağı kullandım 38 haftalık hamileyim hiç çatlağım yok ama bence asıl sebep kilo almamak fazla kilo alınca çatlak olduğunu düşünüyorum ne kadar yavaş ve az az kilo alırsanız o kadar çatlak olmaz bence
1ipek- Busraailker dalinin bebek yağını kullaniyorum,hatta daha once ben kilo alip verdigim icin vucudum catlamaya cok musait,bacaklarim falan hep catlak, ama karnima hergun sürdüm bebek yagini henuz hic catlamadi, 35.haftadayim
Haziranannesi92 Tugba_0 maşallah. Ben 20. Haftamdayım. Mustela ve lierac kullanmama ragmen ( en iyileri olduğu söylendi) göğüslerim çatlamaya başladı şaka gibi. Henüz karnım bile çıkmamışken gçğüslerim mor mor çatladı ve inanılmaz moralim bozuk.
Kubosunyavrusu İnstagram @kuboshome beklerim çatlak yağı sipariş ettim storymde 🥰❤️🎈 herkese sevgiler
sevdegnky Burcag inanın hiç kokusuna odaklanmadım. Zaten yağların çoğu pek hoş kokmuyor😂 Sürüyorum geçiyorum. Benn normalde pek bişi sürünmem şuan beni tek rahatsız eden durmadan bunu sürmek zorunda olmak vıcık vıcık😂
Metehan_ve_annesi Ayse-2 çatlağım yok biaz kuruluğum var .Eyüp Sabri Tuncer in zeytinyağlı losyonunu kullanıyorum güzel nemlendiriyor. Kokusu da güzel
Busravealp Ayse-2 malesef ne kullanırsanız kullanın eğer deriniz çatlamaya elverişliyse en pahalı kremde bile çatlıyor. Her gün sık sık nemlendirmeye dikkat edin ben ne yaparsam yapıyım 33. Haftadamdan sonra çok çatladım😔😔😔😔😔
Sunaakkusss Ayse-2 ben hamileliğimi ilk öğrendiğimden itibaren niveanın bebek yağını duştan sonra kullandım sadece, 39. haftamdayım ve hiç çatlağım kuruluğum olmadı 🧿😍👍
bendeonudiyorum Sunaakkusss 35.haftamdayim, ben de ogrendigim ilk gunden beri sadece her duştan sonra bio-oil sürdüm karnima, goguslerime, popoma, bacak arkalarima.. şimdilik Allaha sükür bir sey yok ama bakalim böyle bitiririz 👀♥️
didem1234 haziranin25i Doğumu tetiklediği için göğüs kremi sürmek 36.haftadan önce pek önerilmiyormuş. Ben de Lansinoh aldım ancak 36.haftada başlayacağım sürmeye.
DicleG C life diye dogal yagli temiz icerikli bir yag siparis etmistim 80 90 lira gibi bi fiyati vardi.fakat kokusunu hic sevemedim.kiyafetlerime sinmesi yuksek derecede yikamazsam cikmamasi beni tiksindirdi.lierac aldim onun hissi cok guzel yapis yapis degil hemen emiliyo suan memnunum bakalim nolucak