Fadimehnk Gzdsrm benim kolum yandı komple hamile iken yağ döküldü dermataloga gittim kantaron yağı süreyim mi dedim hamilelerde çok Önermiyrouz demişti bana bende sürmedim hatta komple iz kaldı kolumda
Dilaraa06 Ayse-2 kantoran yağı kullanıyorum, bebek yağı ile hindistan cevizi yağı kullandım daha önce iyi gelmedi kaşıntı yaptı ve kirmizi nokta nokta seyler cikti vucudum da, kantoran da insaalah iyi gelir henüz yeni başladım
_aycaccelik Ayse-2 tatlı badem yağı önerdiler bana aktardan aldım 10tl ya da 15tl ydi ama yapısal bi şey gerçekten 25ten beri kullanıyorum 33te çatlaklarım olmaya başladı şu an 39+4 hala kullanıyorum sadece kaşıntısını geçiriyor ve yumuşamasını sağlıyor onun dışında gerçekten ne kullanırsanız kullanın yapınızda varsa çatlıyo 🤷🏻♀️
Pikimom Mustela çatlak önleyici kremini ve yağını kullanıyorum.akşam sürsem Kremin etkisi sabaha kalmıyor ama yağ sürdüğümde sabah hatta gün içinde de nemli kalıyor vücüdüm ben göğüslerime de sürüyorum her ikisini de. Şuan 13 +5 çok düzenli kullanmama rağmen çatlak şimdilik yok ama dr.um sabah akşam kullan demişti.
Saadet27 Ayse-2 ilk gebeliğimde sadece zeytinyağı sürdüm bol bol pehlivan gibi hiç çatlamadım şimdi yine zeytinyağ sürüyorum
1ipek- Busraailker dalinin bebek yağını kullaniyorum,hatta daha once ben kilo alip verdigim icin vucudum catlamaya cok musait,bacaklarim falan hep catlak, ama karnima hergun sürdüm bebek yagini henuz hic catlamadi, 35.haftadayim
n-uyar Bitkisel yağ kullanıyorum aktardan aldım akzer marka çatlak yağı diye geçiyor sabah akşam kullanıyorum çok memnunum fiyatı da gayet uygundu trendyol da da var
cereninal Ayse-2 hamileliğimin başında lierac aldım kullandım ama karnım çok büyümediği için kakao ve Hindistan cevizi yağı aldım sürdüm şuan 24+3 teyim hala yağlara devam ediyorum tavsiye ederim 🥰
tugbade Tugba_0 yürüyüş bende yapiyorum su 2.5 lt içiyorum ama bakacağız umarım olmaz tabi önlem almak önemli enazindan azaltıyor hiç yapmamaktan iyidir aman napalim😁😁🥰
[silindi] Ayse-2 ilk hamileliğim de mustela krem önerdiler aradım buldum o zaman bu kadar yaygın degildi Bi sürü para verdim hiçbir işe yaramadı ilk hamile oldugumu öğrendiğimde sürmeye başlamam gerekiyormuş ben 3baydan sonra sürmeye başladım ama öyle de olsa cilt yapısıyla alakalı bence derin esnekse yırtık fln olmuyo
Beyziikoo Gly77 Benim iç karnım geniş sanırım yani göbeğim küçük diye öyle diyorlar. Göbeğimde sırtımda göğüslerimde yok ama iç bacaklarım çatladı zaten kiloyu da oraya alıyorum ben ona yordum ama bilmiyorum daha ne kadar çatlayacak bilmiyorum 😔😔😔
Gly77 Beyziikoo benim de bacaklarım ve kalçam çatlamıştı ince çatlaklar oluyor ama emin ol göbeğin çatlamasından daha iyi benimkiler şuan görünmüyor bile sıkma canını 🙏🏻
Ardenikom Ayse-2 lierac .. ilk hamileliğimdede kullanmıştım 25 kilo aldım tek bir çatlağım olmadı şimdide lierac kullanıyorum
Kubra5328 Ayse-2 Lierac kullanıyorum henüz hiç çatlagim yok inşallah hiç olmaz 25.haftadayim tatlı tatlı kasinmalarim oluyor catlak yok henüz umarım olmaz krem biraz pahali fakat etkili hergun düzenli kullanmadım aklıma geldikçe sürüyorum ama selülit oldu maalesef ya :(
Hfeyza Ayse-2 nivea nın bebek yapı var 2 damla bile yeterli geliyor , kokusu da hoş hem içerisinde ceviz yağı var çok faydalı tavsiye ederim 🤗 fiyat olarak da çok uygun max 20 TL olması gerekiyor ama zaten bir şişenin bitmesi uzun sürüyor ve marketler de de kolaylık ile bulabiliyorsun 😌😌