Eylul2018 urazaslan hm benim ki farklı şimdi baktım da içeriğinde parfüm de yazıyor ve iğrenc boğucu bi kokusu var
urazaslan Eylul2018 parfümlü olan evet çok yogun. Ama parfümsüz olanı öneririm canım hiç bir koku yok
icegul HappyMom bitkisel içerikli olduğu yazılıydı. O yüzden tercih etmiştim baby me. Aynı marka yumuşatıcı ve leke çıkarıcısını da aldım
tugbade Uni baby düşünüyorum alışveriş yapmaya başlayınca dalin istemiyorm içindeki bir maddeden dolayı. Dalinin hiç bir ürünü almayı düşünmüyorum açıkçası..
Seda1461 Mommmyyy Ben inceledim sayfayı da .E bebekten bi koli uni baby ıslak mendil,uni baby şampuan almıştım.Onların zararlı maddeler içerdiğini okudum.E bebek geri alır mı acaba?
Zeynoveannesi HappyMom bende dalan kullandım. Bebek bebek kokuyor içeriği de temiz bildiğim kadarıyla ama sivenonun şu sıvı deterjanı mı merak ediyorum bidahaki ne onu alacam
Busravealp HappyMom Omo bebek parfümsüz deterjan aldım, dalinin yumuşatıcısını aldım nefis kokuyor. yenidogan döneminde sadece parfümsüz deterjanını kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda dalin ile beraber kullanırım diye düşünüyorum. Bakalım 🎈
nev_hena Ben green clean ürünlerini normal ev temizliğinde de kullanıyorum. Bebek için de onun ürünlerini kullanacağım. İçeriği bitkisel ve mühendisinoğlu’nun yıldızlar listesinde 😃
Cansu101706 Busrakkaraa kokusu nasıl acaba. Ben çatlak kremini kullanıyorum ama onun kokusu gibiyse almak istemiyorum
Cansu101706 Betll_72 boronu çamaşır sodasıyla kullanın o zaman beyaz yapıyormuş. Çevremden çok duydum