Neserdi HappyMom siveno aldim henuz kullanmadim bayb menin leke cikaricisini aldim bide bakalim memnun kalirsam boyle devam edicem
Gamze2259 morusevenanne içindeki çamaşıra bağlı bir çay bardağı kdr. Hatta deterjan gözüne karbonat çamaşır sodası da kullanıyodum bilhassa ybb için. Böylece mikroplu kırıyor temizliyor camasirlarla makineyide temizliyor sabun kalıntılarını sirke yok ediyor
morusevenanne Gamze2259 ybb annesi tebrikler etrafımda çok var bu ara çok duyuyorum ben de denemek istiyorum
Gamze2259 morusevenanne benim oğlum 4 yaşında bezi de erken bıraktık ama ybb gerçekten çok güzel çok farklı bence 💕 niyetiniz varsa bı kac tane alıp deneyebilirsiniz. İkinci el alırsanız daha uygun olur. Uzun vadede düşününce hesaplı da oluyor mesela ben ilkine kullandıklarını ikinciye de kullanicam inşallah hatta olsa 3 e 4 e de Kullanilir 🙈 ve hatta satılabilir bile
mmert9 Duru granül matik kullanıyorum. Yumuşatıcıyı gerek görmüyorum. Çok az kaynar suda çözdürünce sıvı deterjan gibi deterjan gözüne koyuyorsunuz mis gibi.
ozgeya HappyMom 2 senedir Duru Granül kullanıyorum, çok memnunum. Yumuşatıcı kullanmıyorum. İlk başlarda Dalan Roxy kullanıyordum fakat çok zor arınıyordu, çamaşırlarda kalıntı bırakıyormuş bebeğimi rahatsız ettiği için değiştirdim.
Mommmyyy asli57771 insta da mühendisinoğlu diye sayfa var canım orda temiz içerikli olan bebek ürünleri listesi var tek tek oradan bakabilirsin her şeye
[silindi] Yanarbebek canım ben tek başına kullanmıyorum camaşır sodası da alıyorum onunla beraber kullanıyorum cıkmayacak Bi leke varsa ıslatıp üstüne biraz karbonat koyup makineye öyle atıyorum beyazlara renklilere herşeye kullanıyorum ben cok memnunum
Seda1461 Mommmyyy Ben inceledim sayfayı da .E bebekten bi koli uni baby ıslak mendil,uni baby şampuan almıştım.Onların zararlı maddeler içerdiğini okudum.E bebek geri alır mı acaba?
urazaslan Eylul2018 kokumu? Parfümsüz olanı kullanıyorum ve sıfır koku. Sadece bebegin kendi kokusu sinicek inşallah🥰
istanbul3434 HappyMom Mom’s Green alacaktim aslinda ama pandemide alisverise tekrar cikamam diye tek seferde her seyi aldim. Uni baby sensitive’in icindekileri okudum paraben sles sls gibi zararli maddeler yoktu icerigi dogal geldigi icin uni baby sensitive aldim.
Eylul2018 urazaslan hm benim ki farklı şimdi baktım da içeriğinde parfüm de yazıyor ve iğrenc boğucu bi kokusu var